Freedy Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Zdravim potřebuju radu od někoho kdo se vyzná ve vytápění domů, potřeboval bych nějaký termostat který by byl schopen porovnat teplotu příchozí teplé vody pro ohřev do bojleru a teplotu vody ohřáté v bojleru, pokud by byla příchozí více teplá tak, aby sepnul ventil a pustil vodu do ohřevu bojleru. Snad jsem to podal trochu srozumitelně :D:D na netu jsem zatim nic podobného nenašel. Díky. Citovat
Marcel00 Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 toto by mal riesit kotol samotny na ktory sa da pripojit zasobnik vody. aky mas kotol ? Citovat
Pepa 9 Odesláno 9. říjen 2011 Odesláno 9. říjen 2011 Zkus tohle.http://www.thermo-control.cz/inpage/termostat-eurotemp-11b/ Citovat
Freedy Odesláno 10. říjen 2011 Autor Odesláno 10. říjen 2011 Kotel mám Dakon, ale starší takže jediná elektronika je čerpadlo Pepa 9: koukal jsem na to a vypadá to dobře ještě si tam zavolám, ale asi to bude ono. Díky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.