Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, chtěl bych poprosit o sestavení jakéhosi návrhu audiosystému do své 307. Jednalo by se o autorádio, přední (165mm) + zadní (135mm) repro + výškové repro v přístrojovce (bohužel nevím velikost) a nějaký slušný zesilovač. Mám na to v podstatě jen několik podmínek ... cena cca do 20 000KČ, autorádio s odjímatelnou tatrankou. Pokud si někdo najde čas a udělá mi nějaký seznam budu moc vděčný :). Díky

Odesláno

Ak chces kvalitnu hudbu zacni vytlmenim auta ANS penou a Dynamatom alebo lacnejsim druhom tlmiaceho paterialu ,

Ak chces len decent za tie prachy kup si autoradio ake sa ti bude pacit ... osobne ale odporucam vybrat si znacku ktora robi aj repro , tie autoradia su prisposobene na ich dalsie vyrobky a to repro do aut , kedze Pioneer robi komponenty aj pre Peugeoty staci si len vybrat a mat na to loovee

http://reproduktory-do-auta.heureka.sk/f:12264:80554;1696:248/

Odesláno
Ak chces kvalitnu hudbu zacni vytlmenim auta ANS penou a Dynamatom alebo lacnejsim druhom tlmiaceho paterialu ,

Ak chces len decent za tie prachy kup si autoradio ake sa ti bude pacit ... osobne ale odporucam vybrat si znacku ktora robi aj repro , tie autoradia su prisposobene na ich dalsie vyrobky a to repro do aut , kedze Pioneer robi komponenty aj pre Peugeoty staci si len vybrat a mat na to loovee

http://reproduktory-do-auta.heureka.sk/f:12264:80554;1696:248/

O tom \"oblepování\" vnitřků auta jsem právě četl, a asi na to z tohoto důvodu kašlu. Až tak mě netlačí sice finance ale spíš ta představa té šílené práce vyhazovat všechno z auta a zas to do něj dávat zpátky :-X.

Odesláno

Ono ak sa ti podari dat tapacir na to iste miesto resp nepolames tie koliky plastove a vsetko ti bude sediet malo by to byt ok ale chce to sakramentsku presnos

• O 3 týdny později...
Odesláno

Právě to oblepení asfaltovými pláty je poměrně důležitý. Potom je ten poslech o mnoho lepší a kvalitnější. Zas tak drahá věc to není a montáž těch samolepících plátů od Dynamatu apod. není těžká :) Návodů je na to všude dost. Bez toho vytlumení dveří se mi zdá změna těch repro trochu zbytečná, rozdíl v tom sice bude, ale ne tak markantní jako při vytlumení ;) Já dělal dveře na 206 a oboje mi trvalo tak den, dva - nechvátal jsem na to, tak sem si s tím vyhrál . Ale za den práce se to dá udělat úplně s přehledem

Jinak s tím repro. Souhlasím s kolegou, nevybírej repro od společnosti, co se zaměřuje hlavně na autorádia apod. Já osobně sem nebyl nikdy spokojenej s repro od Sony,Pioneer apod. Raději bych volil Hertz nebo Magnat.

• O 4 měsíce později...
Odesláno
Ja som vymenil rádio za Alpine a doplnil som subwoofer do kufra + zosik.

Hudba je super.

prosím ta ako ovládaš funkcie pal.poč. z neoriga radia

ja mám napojeny sub,zosik+2 ovály v plate na origo radio

dik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...