Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

oniho 406 - kuuuuze... :)

Recommended Posts

Odesláno

Rejpal se opět hlásí.. Vim že je to naprosto otázka osobního vkusu a preferencí, ale myslim že si vybíral z(na Francouzkou 406) daleko patřičnějších kol...koncerňácký kola na Francouze...ale to je jen můj dohad...

co třeba něco od Oválu

Odesláno

jeste,ze vas mam chlapi. taky jsem nasel fotku tech kol ala audi. uvidime co zbytek. to ze je to jako z audi bych neresil. jsou pekny a za tu cenu je to z gumama, podlozkama i sroubama. zatim favorit cislo 1.

Odesláno

chlapi, movc dekuju, ale uz se neco risuje, az bude neco jasnejsiho, dam vedet, ale kdyby jste zase na neco narazili, muzete sem hodit.

Odesláno

takze ted se rozhodnout, bud ty asa ar1 bez gum,bez podlozek, ale kola, ktery jsou uzasny a chci je nebo ty kola ala audi vcetne gum, podlozek, ale za to jsou odrbany, takze oprava nutna. asi vlitnu na ty asa.

Odesláno

tak jsem to nejak pocital. a vyjde mi to na stejno. pac podlozky mi udela skorotchan, zadnej problem a srouby nejsou zase tak drahy a kola jsou v super stavu, kdezto ty audinacky maj vse,ale zase potrebujou opravit, zjistoval jsem a kolo vyjde tady u nas na 1000 - 1500 coz me na tamty bude stat nova guma. takze vemu asi ty asa. zase je to brno, musim risknout a nechat si je dovest a verit ze jsou rovny.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...