tomm176 Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 Zdravím, jelikož nám na naší závodní mašině podala ojnice ruku tak jsme se rozhodli pro stavbu nové a s tím je spojenej i vzhled. Měli jsme tam nálepku viz.obr. Ale potřebujem ten plech trošku předělat nemá někdo nápad na nějakou podobnou nálepku, obrázek? Hledal jsem po netu ale zatím mě zaujal jen jeden. Citovat
tomm176 Odesláno 6. říjen 2011 Autor Odesláno 6. říjen 2011 Tohle je to co se nám teď zalíbilo http://wallpapers.nikee.net/zobraz.php?id=18&gal=3d Citovat
KoudaK Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 Přijde mi to divný na hasický čerpadlo.. Dal bych tam znak obce nebo něco s hasickou tématikou nebo bych to nechal stříknout chameleonem.. Ale tohle ? :-/ Citovat
tomm176 Odesláno 8. říjen 2011 Autor Odesláno 8. říjen 2011 Přijde mi to divný na hasický čerpadlo.. Dal bych tam znak obce nebo něco s hasickou tématikou nebo bych to nechal stříknout chameleonem.. Ale tohle ? :-/ No ju no, chceme něco hustýho. Doufám,že je jasný že to není obyčejná PS-12 Citovat
KoudaK Odesláno 10. říjen 2011 Odesláno 10. říjen 2011 Tak to už v dnešní době nemá žádnéj mančaft.. Tak to bych tam nechal jen tu samotnou turbýnu bez těch býků... Citovat
tomm176 Odesláno 10. říjen 2011 Autor Odesláno 10. říjen 2011 Tak já jen pro ty co se o to nezajímají, aby věděli, že konkrétně tohle byla 1,9Top od Mücka, teď půjdem do 1960 tedy 2,0 Citovat
tomm176 Odesláno 11. říjen 2011 Autor Odesláno 11. říjen 2011 Jéé to bude vytopenéjch proudařů... To teda, už se těším jak je budem topit, s tímhle strojem se nám to moc nedařilo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.