Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Super zpráva.

Ještě potřebuju dořešit zadní stahovačky, dodělat brzdy ( stále mi chybí kousek samostavu a jedno lanko od ručky ) plus ještě drobnosti jako je třeba zástěrky, abych si furt nenahazoval celý auto, nebo rovnou prahy s lemama, ty maj ještě lepsí funkci než zástěrky navíc to vypadá nadřeně, a to se musí nechat že to neni žádnej tuning pro někoho s urologickejma a optickejma potížema , ale krásný a učelový to je.

Odesláno

No k tomu pochcávání mě vede přece to tvoje auto, vždyt jsem ti to napsal že kdyby jsem někde viděl to tvoje auto tak bych se smíchy pochcal, pač bych se tak kurevsky smál až by můj močový měchýř povolil a pochcal bych se, teď už to snad chápeš. Jo a k tomu tunení, dobrá nevytunil jsi to ale zkurvil jsi to, můj názor.

Odesláno

A jak jsi na to příšel znalče ?

Co se ti na mém autě nelíbí?

Sám jsi nic neudělal ani se nepochlubil , asi nemáš s čim nebo na to nemáš.

[upravil dne 26/3/12 18:48 od antik]

Odesláno

No pokavad dokazes zjistit i rozdil, v cem jsou jiny, tak budu rad.

Zda se ze to pohledem jen tak nikdo nepozna.

[upravil dne 26/3/12 18:41 od antik]

Odesláno

Jen... Nevím zda si už zjistil od čeho jsou ty dráty v zádu v kufru, ale je možné že by to bylo od centrálu 5 dvěří? Jinak \"úpravy\" na to, že to je doma ze skoro 0 rozpočtem docela dobrý. ;)

Odesláno

No máš pravdu, ty dva dráty skutečně byly od centrálu pátejch dveří, nakonec jsem ty dráty rozpojil a vyvedl je jinde, aby nebyly tolik vidět a napojil na ně paraelně i servo na nádrž.

Já se snažím v autě doopravit a doupravit k obrazu mému, hlavně co se pohodlí a bezpečí týče.

Ale prorože jsou zde na klubu i lidi co umí pochválit a poradit tak se pochlubím.

Tobě Feely díky za chválu a radu.

Odesláno

Jo tak snaha byla Já si toho všim až nějak teď těch drátu.. No tak jako Já nevím je to káždeho věc co si na autě dělá a tak. :myslim Já tvé vlákno sleduju rád..Jinak ty stahovačky bych chtěl taky dodělat do 405, ale to teď neni to podstatný. Co ještě tak plánuješ na 405pětuli?

Nemáš zač rádo se stalo ..

Odesláno

SZ došlo.

No chystám hlavně tento rok na technickou, vyměnit střešní okno za elektrický, sehnat zrcátka v elektrice, až budou všechny okna v el. tak je napojit na čupr krabičku, která po sepnutí centrálu ty okna zavře. Taky budu muset vymyslet, jak zavřít střešní okno centrálem, protože jak tu psal Punkáč tak to bude oříšek.Taky bych trochu rád poladil ten vzhled, protože přední a zadní nárazník mi spolu bez prahů připadá jako vana, takže pokud na to zbyde, i to bych rád poladil.Určitě se toho najde víc, ale musim se připravit taky na to, že budu potřebovat zimáky a jsem rozhodnutej je koupit nový na plecháče.Taky bych nerad zapoměl na to, že bud to se bude u mne měnit celej motor , nebo se ten co mam vyšteluje na ventilech a dodá mu originál čerpadlo na motor a to co mam v nádrži se vyndá at mohu taky vyjezdit zbytek nádrže, a napojí se zpět sytič.

Taky nesmím zapomenout na palivový filtr, hodlám ho vyměnit za vytápěný, kvuli letošní zimní scenérii, kdy mi led v nádrži ucpal totálka filtr. No je toho halda. Po čase sem doplním další a označím co je hotové.

[upravil dne 31/3/12 00:35 od antik]

Odesláno

No tak to hodně štěstí, technická je základ. To okno to jsem zvědavej teda jak provedeš.. Ten centrál s těma oknama toje dobrý to má třeba starší Renault Megane Scenic a myslim že to ma i na střešní okýnko ten dojezd.. Jo ten vzhled je to starý auto, ale je to stejně pěkný ten vzhled je nadčasovej no, stejně základ je motor s brzdama ;) A ten sytič to jo ten by vyměnit zasloužil.. :D Jinak hodně štěstí jsem zvědavý jak si povedeš :)

Odesláno

myslim že si povedu dobře. Elektrika je pro mně záliba takže zbytek si necham poradit nebo pomoct .

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak se mi ukazuje, že motor nedostává dost paliva, tušim že bude v háji improvizované el. čerpadlo.

Sem tam to na volnoběh začíná škubat a chcípne.

gv84ft8.jpg

jaksi jsem pochopil co je co. Až na něco.

4cumqv40.jpg

na co je zaslepená trubička (a) ?

(b) a © jsou na přívod a odvod nafty,

(d) je senzor hladiny nafty.

Bude asi lepší když to dám do původního stavu.

Odesláno

Zaslepená trubka (a) je vývod z původního čerpadla. Trubka © je vývod z nového čerpadla, kterým někdo nahradil původní čerpadlo. :D

Odesláno

Ahaaa. A já jsem se snažil otevřít víčko, abych se podival, jak čerpadlo vypadá, tak se mi povedla odpojit pouze hadice na vracečku, ale ta na to improvizované čerpadlo ne, tedy šlo by to, ale už bych ztratil tu hadici a nenasadil bych ji zase zpět.

Odesláno

tak jsem vyměnil lanko od ruční brzdy.

brzdí to nádherně.

zkoušeno na kopečku kde neodolá ani kvalt.

m-9fknf1.jpg

m-d9197ru.jpg

Ten kopeček se sice nezdá, ale je to krpál. Schválně jsem to tak dal tak uvidíme jeslti to vydrží do rána.

h-qgiuphup.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...