Vokurka Odesláno 4. říjen 2011 Odesláno 4. říjen 2011 scháním motor na 405tku 2,0 benzín rfx kdybyste někdo měl za slušnou cenu beru kdyštak tady je email kralicek.venca@seznam Citovat
crazybiker Odesláno 4. říjen 2011 Odesláno 4. říjen 2011 mam hlavu na ten motor.... ak by si mal zaujem.... Citovat
Vokurka Odesláno 6. říjen 2011 Autor Odesláno 6. říjen 2011 no jo to je špatné já mam v háji asi spodek kroužky žere mě to olej. nebo kdyby vás tady napadlo nějaké řešení jak to dát do kupy dík. Citovat
antik Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 Ty vado já měl možnost mít celou P405 komplet v elekrtice s motorem 2.0 i za litr.funkční, ovšem byly utrhané dráty a sebraný kabely od rozdělovače, takže to neodjelo a já tak přišel o tu elektriku, co jsem chtěl. Citovat
kokosák Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 no jo to je špatné já mam v háji asi spodek kroužky žere mě to olej. nebo kdyby vás tady napadlo nějaké řešení jak to dát do kupy dík. no řešení by bylo, jelikož jsem ještě neviděl u peugeota špatný kroužky, tak vyměnit gufera na ventilech a motor bude šlapat vesele dál bez úbytku kapky oleje.... Citovat
Vokurka Odesláno 19. červenec 2012 Autor Odesláno 19. červenec 2012 já uš jsem ho prodal ale gufera sem měnil a auto šlapalo vesele dál ale olej mizel pořát stejně . takže myslím že byl po smrti spodek. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.