Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 206-červený blesk:) PREDANÝ :(

Recommended Posts

Odesláno
Krásný zadeček:P....vyměň ten chromový rámeček SPZ.....krásný autíčko!!!!!

[Edited on 4/4/12 19:33 by Kristýnka]

Máš snad něco proti chromovým rámečkům?! :D

Jj osobně se mi nelíbí:Dvypadá to lacině, ale každému se líbí něco jinýho;)....hned se oprejskají.

Odesláno

HM ten ramček ja az taky zly...no ty vole :D stali ma 32 EURO ! ! Takze asi ostanu na aute :D Tieto ramčeky su nerezove takze sa nepošuchaju alebo neoderu :myslim

Odesláno
HM ten ramček ja az taky zly...no ty vole :D stali ma 32 EURO ! ! Takze asi ostanu na aute :D Tieto ramčeky su nerezove takze sa nepošuchaju alebo neoderu :myslim

Autíčko máš fakt vymazlené, to bez pochyb!!!!...Ale ten rámeček bych sundala, ale je to na Tobě...jen můj názor.

Odesláno

Safi daj si povedať... doba chrómu pominula s moskvičmi a než sa vráti ešte trochu času ubehne... :D:papa

PS: Máš to pekné. Mal si povedať a mohol si už žltú fóliu na hmlovky mať dávno... ;)

Odesláno

Ved jasne chapem Vas ale 32 euro je fakt hodne takze si ich tam este chvilku necham kym ma neomrzia a tento natlak co tu robite na mna ze to je na kks tak asi tam fakt dlho nevydrzia :D

Dakujem som rad ze sa paci no zlta folia uz na ceste a rozmer je 15x15 za 3eura :D asi VELMI vyhodny obchod čo:D

Odesláno
:D:D:D no zobral 60 cm pre istotu ked prva folia nevyde a poseriem to tak pouzijem druhu a ked aj tu tak prdim na zlte hmlovky :D ja ani neviem ako to mam spravit ci to bude treba nahrievat a striekat jarovou vodou a potom vytlacat bublinky no neviem som velmi zvedavy ako to dopadne:myslim
Odesláno

myslim ze u teba nebude velky problem. 206 ma celkom rovnu plochu na hmlovkach takze to zvladnes urcite.

my ked sme lepili tak ziadne nahrievanie ziadne striekanie. rovno to tam capnut a pomaly pritlacat.

Odesláno

:D no uvidime :D ako to bude...:D DIJÁÁÁDEMY su na ceste dufam ze dnes pridu a ked mi to stou foliu nepojde tak sa zastavim :D:papa:o:D

[Edited on 5/4/12 09:01 by safi1]

Odesláno

Tááák dijááádemy su uz konečne doma :D Ta naša slovenska pošta zase \"nesklamala\" ale tak co uz snimi hlavne ze su doma a uz aj nahodene

Nieje to az tak vidiet ale ked slnko do nich zasvieti vyzera to S-U-P-E-R

100420122403.jpg

Je to fotene mobilom takze nieje to az take super

100420122399.jpg

Ked som to vymenienal tak prava strana isla uplne super ale lava no musel som vyberat svetlo :D teda uvolnit si ho a povytiahnut...

Uz si len počkat na zltu foliu a hotovo :papa

nech sa pači

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...