c.a.s.p.e.r.x Odesláno 25. září 2011 Odesláno 25. září 2011 čau tak vám chci také představit mého pažouta: model:peugeot 405 R.v.:1987 motor: 1,9i max.výkon(kw) 77 při 6000 ot.za minutu tak po první jsme se setkaly 09.12.2009 když ho kupoval otec v tu dobu sem měl renault 19.Ale otec se rozhodl že mu stačí něco malého a koupil si renault clio jelikož chtěl Peugeota zvrakovat protože ho nikdo nechtěl koupit tak sem mu zachránil působení zde na českých silnicích mám ho 14dní a musím říct že su sním vice spokojen než s předešlím autem. průměrná spotřeba je zatím kolem 7,5l na 100kilometru už se začali dělat opravy vice dole. hotové opravy: Zadní náprava po GO chybí dodělat akorát brzdy a ty jsou nachystané.Přední náprava už je také hotova akorát mám ted problém chtěl bych na auto sehnat sportovní podvozek a nevím jakou značku na vozidle je ještě hodně práce. v Planu - Sportovní podvozek - folie na okna - nějaké pěkné alu 16-17palců - nové světla přední zadní -nový lak a přemyšlím nad barvou bud modrá nebo černa metalíza a nebo do černé matné pruběh uprav budu dokládat fotem foto naleznete zde http://casperx.rajce.idnes.cz/peugeot_405_1%2C9i/ protože mě nejde vložit sem nevím jak nato [Edited on 28/9/11 13:04 by c.a.s.p.e.r.x] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.