Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

"šmoulinka" je minulost teď přišla na řadu "beSTIe"

Recommended Posts

Odesláno

vše je ještě v dalším řešení ale plech takhle určitě nechám.mám to kvůli parkování k obrubníkům a výjezdu k naší nejbližší myčce...zkrátka se opírám rovnou o ten plech z předu na obrubník a jsem bez starostí.jen to půjde ještě trochu níž a nárazník protáhnout dolů,zavařit lišty a pak úpravy s kterýma se zatím chlubím jen osobně a jen pár lidem ;) nerad bych aby mě někdo předběhl a pak říkal že kopíruji :D ale je se na co těšit ;)

Odesláno
jak se na weitecu dostanu ještě o 1cm dolu? nechce se mi řezat pružinu a raceland mě sice napadl ale nevím jestli to nebude už moc tvrdý ...

bud flexa nebo to co použival bobo.kh

raceland už se neprodava. firma co to dělala už neni.

co se tyče tvrdosti tak raceland je tvrdej. weitech je jak serie.

Odesláno

tak těm sponám bych nevěřil ani na zajeťí do garáže.......říznul bych kus proužiny ale bohužel v předu to není možné :( teda je ale jen o celý závit a to je moc...navíc toho se trochu bojím..už jen proto že ty pružiny jsou původně na 1,8 benzíntakže nakonec to asi zůstane jak je a jen se prodlouží nárazník trochu dolu ;)

Odesláno

Strejdakopec.......taky bych chtěl o 1cm ještě dolů,jak v předu tak vzádu :(.

Tom_206 ........ty stahováky bych si na auto už nikdy nedal.Na origo pružinách se jízdní vlastnosti při sportovnější jízdě změní docela

dost,a to k horšímu.Že to auto nesedí,a má snahu plavat :(.

Je to maximálně na dizaj :D

Print.......neříkej,že bych si ho koupil znova,docela mi chybí :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...