deiv Odesláno 17. březen 2005 Odesláno 17. březen 2005 Dobry den mam problem dnes jsem byl na evidencni kontrole a do protokolu mi technik napsal jiny typ motoru v aute mam 1,4 a v T.P 1.3 da se udelat i tak prepis majitele dekiji Citovat
Petano Odesláno 17. březen 2005 Odesláno 17. březen 2005 zalezi asi jak zaokrouhluji ... smerodatny je objem motoru a jeho typ (tim nemyslim 1,3 ale napriklad DKZ apod.) Ja mam treba 1905 a udelali mi z toho dvoulitr... Ale je divny ze by zaokrouhlovali dolu. Citovat
Hadra Odesláno 17. březen 2005 Odesláno 17. březen 2005 Nepomohlo by, kdybys nechal udělat výmaz motoru?Buď a? to udělá starej majitel a nebo a? Ti napíše plnou moc a udělej to sám.Teda pokud to neprojde s tím motorem. Citovat
Dundee Odesláno 17. březen 2005 Odesláno 17. březen 2005 Na ev. kontrole jen koukaj na VIN a typ motoru, na číslo mi ani nekoukali, i když je ve velkym techničáku napsaný. Stejně tak je to zajímá i na přepisu. Taky mám v TP 2.0, ale z ev. kontroly jsem odcházel a na papíru bylo 1.9 a nikdo se kvůli tomu nijak nevzrušoval. Citovat
Operator Odesláno 17. březen 2005 Odesláno 17. březen 2005 Já mám také na své 406 1.9 td v papírech 2.0 D. Nechápu... :o:o Ale bráchovi kdysi napsali do malýho techničáku Škoda 120 LS Super Rallye de Luxe a byla to obyč shade. :D:D:o;) Brácha dodneška neví, kde to ta bába vyčetla. :bojim:papa Citovat
Dundee Odesláno 17. březen 2005 Odesláno 17. březen 2005 Napsán autorem Operator Ale bráchovi kdysi napsali do malýho techničáku Škoda 120 LS Super Rallye de Luxe a byla to obyč shade. :D:D:o;) Brácha dodneška neví, kde to ta bába vyčetla. :bojim:papa Je to jednoduchý- Měla nad okýnkem jedinej plakát schade a zrovinka to byla tahle. :D Citovat
zoby Odesláno 17. březen 2005 Odesláno 17. březen 2005 zřejmě někdo ve tvém autě vyměnil motor a místo 1,3 tam dal 1,4. a pokud mají jiný obsah tak jsou to i různé typy. buď musíš sehnat štítek se stejným typem motoru jaký máš v techničáku a ten štítek připevnit na motor. nebo zkusit požádat o přestavbu, ale s tím si nejsem vůbec jistý, že ti to povolí nebo sehnat motor co tam patří... nejjednodušší je asi sehnat správný štítek a dát ho na motor Citovat
.mycTD Odesláno 17. březen 2005 Odesláno 17. březen 2005 Me taky udelali z 1905 dvoulitr. Vymaz motoru nepomuze, protoze smerodatnej je typ motoru. Mmch. ted koukam, ze mam cislo motoru 000052:o Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.