Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den mam problem dnes jsem byl na evidencni kontrole a do protokolu mi technik napsal jiny typ motoru v aute mam 1,4 a v T.P 1.3 da se udelat i tak prepis majitele dekiji

Odesláno

zalezi asi jak zaokrouhluji ...

smerodatny je objem motoru a jeho typ (tim nemyslim 1,3 ale napriklad DKZ apod.)

Ja mam treba 1905 a udelali mi z toho dvoulitr...

Ale je divny ze by zaokrouhlovali dolu.

Odesláno

Nepomohlo by, kdybys nechal udělat výmaz motoru?Buď a? to udělá starej majitel a nebo a? Ti napíše plnou moc a udělej to sám.Teda pokud to neprojde s tím motorem.

Odesláno

Na ev. kontrole jen koukaj na VIN a typ motoru, na číslo mi ani nekoukali, i když je ve velkym techničáku napsaný. Stejně tak je to zajímá i na přepisu. Taky mám v TP 2.0, ale z ev. kontroly jsem odcházel a na papíru bylo 1.9 a nikdo se kvůli tomu nijak nevzrušoval.

Odesláno

Já mám také na své 406 1.9 td v papírech 2.0 D. Nechápu... :o:o:o

Ale bráchovi kdysi napsali do malýho techničáku Škoda 120 LS Super Rallye de Luxe a byla to obyč shade. :D:D:D:o;):papa Brácha dodneška neví, kde to ta bába vyčetla. :D:bojim:papa

Odesláno
Napsán autorem Operator

Ale bráchovi kdysi napsali do malýho techničáku Škoda 120 LS Super Rallye de Luxe a byla to obyč shade. :D:D:D:o;):papa Brácha dodneška neví, kde to ta bába vyčetla. :D:bojim:papa

Je to jednoduchý- Měla nad okýnkem jedinej plakát schade a zrovinka to byla tahle. :D :D

Odesláno

zřejmě někdo ve tvém autě vyměnil motor a místo 1,3 tam dal 1,4.

a pokud mají jiný obsah tak jsou to i různé typy.

buď musíš sehnat štítek se stejným typem motoru jaký máš v techničáku a ten štítek připevnit na motor.

nebo zkusit požádat o přestavbu, ale s tím si nejsem vůbec jistý, že ti to povolí

nebo sehnat motor co tam patří...

nejjednodušší je asi sehnat správný štítek a dát ho na motor

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...