Kurt13 Odesláno 9. září 2011 Odesláno 9. září 2011 Zdravím. Mám dotaz: Potřebuju vyměnit pravé uložení motoru, ale nemůžu se dostat na ten spodní šroub. .. . Co ještě sundat? Jsem tady nový tak vás tímto všechny zdravím. Díky za odpovědi:super Citovat
Capy Odesláno 9. září 2011 Odesláno 9. září 2011 po obvodu silentboku je kovový kruh se zářezy vem majzlík a sekej tak aby měl snahu se povolovat. jinak je na to speš nástroj ale takhle jde ven docela dobře. šel i ten můj po 21letech Citovat
Kurt13 Odesláno 9. září 2011 Autor Odesláno 9. září 2011 Dík. Zkusím to. A jak budu dávat nový není problém s tím spodním šroubem? Citovat
jojtik Odesláno 9. září 2011 Odesláno 9. září 2011 Ten silentblok je tam iba nasrobovany v koroserii. Ako hovori Capy, malzel (hruhy skrutkovac) a sekat po tej kovovej prirube. Ked budes davat novy rovnako \"dotiahnut\" na fest, osobne som dotahoval s citom a casom sa uvolnil. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.