romik1 Odesláno 2. září 2011 Odesláno 2. září 2011 prosim vás. nahrali ste niekto tento zápas a poslali by ste mi to??? mne sa to nejako zmazalo z mojho sk...eneho rekordera.:grr:grr Citovat
romik1 Odesláno 2. září 2011 Autor Odesláno 2. září 2011 ale ja som to pozeral, ibaze som slubil jednemu ze mu to nahram a ked som to isiel napalit tak mi to proste zmizlo z rekordera. jebne ma. zurim strasne bo to nevysvetlim. prave to hladam v archive ci to tam markiza nema a nemozem to najst... Citovat
Marcel00 Odesláno 2. září 2011 Odesláno 2. září 2011 sportove zapasy v archive niesu... archiv obsahuje len vlastnu tvorbu samotnej televizie. obavam sa ze to nenajdes nikde. Citovat
romik1 Odesláno 2. září 2011 Autor Odesláno 2. září 2011 sak toho som s bal. teraz budem vyzerat jak debil a jemu to nevysvetlim. Citovat
Marcel00 Odesláno 2. září 2011 Odesláno 2. září 2011 mal si mi povedat, by som ti to nahral na HDD a dal niekde na ftp... kasli na to. povedz ze vypadla elektrika a mas to... Citovat
romik1 Odesláno 2. září 2011 Autor Odesláno 2. září 2011 sak aj ja som si to nahral na dvd rekorder s hdd. aj mi to nahralo. dal som to orezat aby sa mi to zmestilo na dvd. kazdy polcas samostatne v HQ. ako som to dal kopirovat na disk tak mi to zmizlo. Citovat
romik1 Odesláno 2. září 2011 Autor Odesláno 2. září 2011 a s tou elektrikou ma to tiez napadlo, len nerad klamem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.