Lionett Odesláno 30. srpen 2011 Odesláno 30. srpen 2011 tak mam dalsi dotraz k mému lvičeti... chci se zeptat jestli se musi demontovat celej volant a tyč, nebo jen spojovaci tyč pro vymenu tý tyče - kloub je celej vykloktanej a jaksi \"blbe\" se toci volantem -- takze jestli ten kloub jde vymenit samotnej, nebo musi pryc celej volat i s tyci... predem dekuju... Citovat
riderRLM Odesláno 2. září 2011 Odesláno 2. září 2011 hm tam su dve tycky s klbikami pokial viem,spodna co ide do riadenia a ta ide zaroven do hornej kde je dalsi klbik a ta uz ide do volantu ..hm? spodnu vymenis tak ,ze odkrutis spodnu matku na riadeni,vytiahnes srob,a s vnutornej strany to iste a mala by ist von Citovat
Lionett Odesláno 2. září 2011 Autor Odesláno 2. září 2011 dekuju za odpoved a navod, ale prisel jsem na to, ze ja tu tyčku mam v kuse slisovanou s volantovou tyči ... takže pro mě pada takto \"jednodzcha\" vymena ... Citovat
riderRLM Odesláno 9. listopad 2011 Odesláno 9. listopad 2011 dekuju za odpoved a navod, ale prisel jsem na to, ze ja tu tyčku mam v kuse slisovanou s volantovou tyči ... takže pro mě pada takto \"jednodzcha\" vymena ... no tak potom existuje sposob domacich kutilov.. prelisovat samotny klbik.. vacsinou sa pouziva s fiat ducato... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.