Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, potřeboval bych poradit s problémem, který už mám 2. týden. Mám 307 2.0 Sw 79kW rok 2003 a stává se mi, že když s autem jedu někde po dálnici vyšší rychlostí (kolem 130-150 km/h), tak se mi dostává teplota vody až přes 100 a dokonce se mi stalo, že při vedrech co byly v posledních dnech, se mi teplota vody dostala přes 100 už při 100-110 km/h. Nemám s auty moc velké zkušenosti, tak bych chtěl poradit, zda jsou tyhle stavy normální a případně, zda máte nějaké zkušenosti s tímto problémem. Předem děkuji za každou radu a názor.

Odesláno

Taky jsem se bál že je něco špatně ale co jsem hledal na netu a počet tak 307 vaří až při 130°C. Já jsem se belá stál jsem v koloně ve vedru a teplota byla 100°C tak jsem myslel že je něco špatně pak jsem jel po dálnici 150 v kuse a auto m+lo teplotu 115°C a v pohodě když tak tady počti.

http://www.peugeot-club.com/forum/search.php?token=&srchtxt=teplota+motoru&srchfield=body&srchuname=&f%5B%5D=20&srchfrom=31536000&filter_distinct=yes&searchsubmit=Hled%E1n%ED

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...