SV 24 Odesláno 24. srpen 2011 Odesláno 24. srpen 2011 já bych se taky MI16ky nebál.Pořádně prolést slabá místa karoserie a pak motor.Musí držet pěkně volnoběh a tlačit olej (je tam budík).to je základ! Jinak pokud jsi trochu šikovný,tak auto se dá udržovat i doma v garáži (servis atd).Jinak jak psali kluci-vždy nechat ohřát olej,jinak ten motor půjde brzy do kopru Citovat
Nostradamus Odesláno 24. srpen 2011 Autor Odesláno 24. srpen 2011 nooo ono je to takto, tá čiastky od starých rodičov to bola po dohode, o servis sa veľmi nebojím pretože po čo sa týka financií to by sa dalo v pohode zvládnuť, aj keĎ od septembra budem pokračovať v štúdiu ale cez rok čo som školu prerušil tak som si aj zarobil, takže o to sa veľmi nebojím, mám nejaké tie € na zvyš. Ako som už skôr hore písal, to auto by som bral keby bolo v peknom stave ( čo sa týka podvozku, či všetko ide tak ako by malo a samozrejme či nebolo búrané , a hlavne či nehnije zo spodu ), lebo ak by bolo už pohnité tak dávam od toho ruky preč. Citovat
Capy Odesláno 24. srpen 2011 Odesláno 24. srpen 2011 Taky bych se mi16 nebál už ji mám ve čtyřkole 2 roky a porucha se žádná nedostavila pokud nepočítám spálené brzdy. Jezdí převážně kotel mam jí na sport. S cenou dílů to taky není tak strašný teda pokud nejsi jako punkac co dělal kardan s ložiskem za 15000kč. Mě generálka kardanu a ložiska vyšla na cca 3000kč i s vyvážením. Bohužel dnes už mají snad všechny nálet přes 200tis km. Což bývá životnost motoru pokud je nějak honěnej. Končí kroužky a vložky pokud se jezdilo s olejem na dolní rysce končívá klika. I to není ale neopravitelné vložky kroužky a šály se dají pořád koupit. Zadní náprava je klasika. Co se týká kastle už zde jiní napsali. Chce to vybírat s rozvahou nebo třeba jako já jsem ji koupil na půl rozebranou s tím že si vše udělám předělám a opravím sám. Ale u mě je to trochu něco jiného je to takovej muj mazel není to jen auto. Ještě bych tedy doporučil zajet s majitelem na změření tlaků ve válcích pokud nebude souhlasit asi ví proč. Citovat
Nostradamus Odesláno 24. srpen 2011 Autor Odesláno 24. srpen 2011 Capy: Sledujem Tvoj link s 405 MI16x4 a musím povedať je to nádherná práca čo si s tým autíčkom spravil, je to kus roboty také čosi dokončiť ale myslím že výsledok stojí za to, a ešte také menšie info, cez víkend idem na 100 % sa na to auto pozrieť konečne, idem s jednym známim mechanikom takže to bude taká menšia posila pri obhliadke Citovat
mi16 Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 chces micko? .. o tomto by sa dalo este viac uvazovat... http://auto.bazos.sk/inzerat/9890618/Peugeot-405-mi16.php Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.