Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já bych se taky MI16ky nebál.Pořádně prolést slabá místa karoserie a pak motor.Musí držet pěkně volnoběh a tlačit olej (je tam budík).to je základ! Jinak pokud jsi trochu šikovný,tak auto se dá udržovat i doma v garáži (servis atd).Jinak jak psali kluci-vždy nechat ohřát olej,jinak ten motor půjde brzy do kopru ;)

Odesláno

nooo ono je to takto, tá čiastky od starých rodičov to bola po dohode, o servis sa veľmi nebojím pretože po čo sa týka financií to by sa dalo v pohode zvládnuť, aj keĎ od septembra budem pokračovať v štúdiu ale cez rok čo som školu prerušil tak som si aj zarobil, takže o to sa veľmi nebojím, mám nejaké tie € na zvyš. Ako som už skôr hore písal, to auto by som bral keby bolo v peknom stave ( čo sa týka podvozku, či všetko ide tak ako by malo a samozrejme či nebolo búrané , a hlavne či nehnije zo spodu ), lebo ak by bolo už pohnité tak dávam od toho ruky preč.

Odesláno

Taky bych se mi16 nebál už ji mám ve čtyřkole 2 roky a porucha se žádná nedostavila pokud nepočítám spálené brzdy. Jezdí převážně kotel mam jí na sport. S cenou dílů to taky není tak strašný teda pokud nejsi jako punkac co dělal kardan s ložiskem za 15000kč. Mě generálka kardanu a ložiska vyšla na cca 3000kč i s vyvážením. Bohužel dnes už mají snad všechny nálet přes 200tis km. Což bývá životnost motoru pokud je nějak honěnej. Končí kroužky a vložky pokud se jezdilo s olejem na dolní rysce končívá klika. I to není ale neopravitelné vložky kroužky a šály se dají pořád koupit. Zadní náprava je klasika. Co se týká kastle už zde jiní napsali. Chce to vybírat s rozvahou nebo třeba jako já jsem ji koupil na půl rozebranou s tím že si vše udělám předělám a opravím sám. Ale u mě je to trochu něco jiného je to takovej muj mazel není to jen auto. Ještě bych tedy doporučil zajet s majitelem na změření tlaků ve válcích pokud nebude souhlasit asi ví proč.

Odesláno

Capy: Sledujem Tvoj link s 405 MI16x4 :) a musím povedať je to nádherná práca čo si s tým autíčkom spravil, je to kus roboty také čosi dokončiť ale myslím že výsledok stojí za to, a ešte také menšie info, cez víkend idem na 100 % sa na to auto pozrieť konečne, idem s jednym známim mechanikom takže to bude taká menšia posila pri obhliadke :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...