Peugot406 Odesláno 15. srpen 2011 Odesláno 15. srpen 2011 Caute zalozil som tuto temu lebo potrebujem radu,pomoc.Mam peugot 406 r.v.2000 2.0 benzin coupe a mam problem ze mi auto niekedy nastartuje na 2resp3 valce a po nastartovani mi ostane svietit take oranzove cerpadielko svietit v manuale je to pisane ako diagnostika motora.Do dnes mi to slo ze som vypol a znovu nastartoval a kontrolka zhasla a auto islo normalne.od dnes uz to svieti stale.bol som aj na diagnostike a tam naslo .snimac atm.tlaku /snimac tlaku sacieho potrubia. cievka zapalovania B primar/sekundar.Automechanici nevedia co s tym lebo ohladom toho snimaca tvrdia ze ked je zly tak auto po nastartovani do 3 sek skape a to mi nerobi aj sme to testovali a co sa tyka tej cievky tak bud ide alebo nejde a nie ze raz ide a raz nejde.ta cievka je cela asi 30cm lista zaliata v plaste takze sa neda zistit ako na inyh autach ze sa po jednej odpaja.a tiez je to chyba ktoru mi nerobi stale niekdy to islo aj tyzden a teraz sa asi nieco pokazilo.ak ste mali niekto podobny problem alebo viete poradit tak napiste.este nieco neviem ci to s tym moze mat daco uplne prvy krat sa mi to stalo asi 5 min po tom ako som zachytil vyfuk/bol som na pumpe rozsvietila sa kontrolka na neutrali a zacalo mi uplne buchat v motore/ ze by sa tam nieco stalo.zajtra idem na dovolenku tak dufam ze mi poradite chystam sa vymenit nove sviecky aj ked su iba rocne a je na nich najazdene 9000km a palivovy filter. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.