kujon106 Odesláno 19. září 2011 Odesláno 19. září 2011 Slicky né, já nejezdim huntovat auto na okruh Citovat
Jeny Odesláno 20. září 2011 Odesláno 20. září 2011 okruh je ještě celkem hodnej na auto, ale co potom sprinty a pokud možno se studeným motorem:D Citovat
jiri106xs Odesláno 20. září 2011 Odesláno 20. září 2011 Pokud není majitel hovado a dává motoru to, co je potřeba, tak to v pohodě zvládne... horší je to s převodovkou Citovat
kujon106 Odesláno 20. září 2011 Odesláno 20. září 2011 Tak veškerý \"drcení\" samozřejmě jen za tepla Převodovka je sice křehká, ale pár sprintů za rok zvládne. No a okruh je možná jetě celkem hodnej na auto, ale na brzdy a gumy moc ne Citovat
MyP106 Odesláno 22. září 2011 Odesláno 22. září 2011 můžu potvrdit kujonkovo tvrzeni ze brzdy a gumy na okruhu odcházejí. cca 200km na okruhu na slovensku a slicky byly v prd..y, a brzdy sme taky dělali nové, větší po 15 minutách se z nich hulilo a byly krásně modré. převodovka mi už nedrží dvojku a trojku takže teď mám jednu převodovku na rozebraní a opravu a až bude udělá se rovnou i celé řazení. čepy klouby a silenbloky kupodivu drží bezvadně, jen ta zadní náprava dostává záhul a to hodně. jen tak mimochodem, nemáte někdo nějaký lepší návod na snížení nápravy a rady ohledně toho potřebuju to dát níž a zároveň zrepasovat, kdyžtak mi to napiště do mého vlákna mypovo trable.teď momntálně řeším jízdu na 3 válce. a nakonec se vrátím k pneumatikám o čemž je tohle vlákno, já měl zapsané i 14ky v TP ale určitě ne ten rozměr gumy 185/55R14 a stejně jsem na tom jezdil a policajti neměli žádný problém. ani na STK Citovat
FiFa_cze Odesláno 2. říjen 2011 Autor Odesláno 2. říjen 2011 Když se tady řeší ty pneumatiky...Doporučí mi někdo nějáky zimáky? Nejlépe levné Co třeba Barum Polaris 3? BFGoodrich Winter G? Fulda Kristall Montero 3? Nebo nějákej jinej návrh? Citovat
FiFa_cze Odesláno 17. říjen 2011 Autor Odesláno 17. říjen 2011 Díky hoši, tak zimáky jsem na doporučení za slušnou cenu vzal Daytony Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.