DERT123 Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 31°C zeberem si aj plafky a svacnem sa do toho jazierka co tam maju a to mozna nevis, ze za motorestem ESO je paradni plavecky bazen! tak to som teda nevedel uz viem co bude to prekvapko v tom bazene bude penova sou :D Citovat
kaper Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 nebojte sa nebude to nič na mojej Zhradke všetko to bude v Ese a všetko môžete absolvovať v oblekoch smokingoch a spoločenskom oblečení. júúúúúúúj už nech je nedela :D:D:D:D Citovat
kaper Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 indicie by sa hodili Budete postavený pred hotovú vec :D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Marcel00 Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 aspon jednu kaper... prosiiiime.... lebo inak neprideme Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 Toto nie je pevnosť Boyard Nechajme sa prekvapkať Citovat
kaper Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 aspon jednu kaper... prosiiiime.... lebo inak neprideme ALE PRÍDETE toho sa nebojím:D:D:D:D:D Citovat
pyrone Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 Tak kua ale dajte dresscode, neviem ako sa mam zariaditt. Alebo pridem ako baca? potom kto mi pozicia dunca? Marcel: mne to vychadza pre teba 35 evri Citovat
kaper Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 Tak kua ale dajte dresscode, neviem ako sa mam zariaditt. Alebo pridem ako baca? potom kto mi pozicia dunca? :D Ked prídeš ty ako bača tak uvidíš kapra štekať:D:D:D:D Citovat
DERT123 Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 -> PY-RONE potom kto mi pozicia dunca? mam doma appenzellskeho salasnickeho ... bude stacit ? [upravil dne 8/9/11 22:00 od DERT123] Citovat
pyrone Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 tak teraz mam ale inu ulohu, ako v Boyarde ale mam viac casu. zohnat do nedele: kozuch mam, zoberiem mamine valasku mam na chate (niekedy bola nad dverami) bacovske cizmy asi nie skor gumaky co mi este treba? psa / pudlika asi vezmem frajerke alebo trosk vacsieho od derta [upravil dne 8/9/11 22:01 od pyrone] Citovat
kaper Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 Chlapci medze sa fakt nikomu nekladú Budem rád ak niekto spestrí akciu o extravagantné oblečenie a verte tomu že kto takto príde tak si ho všetci zapätajú. A určite si odnesie aj nejakú odmenu za oreginalitu. Tak šup šup do hladania kostímou:D:D:D:D:D:D:D pokial nejde oživot nejde o nič:papa:papa:papa Citovat
pyrone Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 ja tak maximalne doma najdem mikulasovsky kostim alebo masku zo Scream-u, takze mam co robit Citovat
Existujuci Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 Chlapci nechcem vás dráždiť ale bude vec ktorá ešte na žiadnom zraze nebola a dúfam že sa bude páčiť a budeťe spokojný. Vôbec nezaleží či budete mat auto čisté alebo špinavé ale kopec z vás odíde spokojných. Všetci sa zapotíme a trochu sa zasmejeme Už sa neviem dočkať :D:D:D:D:D:D Bude rybarsky den.Budeme lovit kapra.:D:D Citovat
pastorek Odesláno 8. září 2011 Autor Odesláno 8. září 2011 ... oceňuje sa originalita a výnimočnosť... Citovat
kaper Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 ... oceňuje sa originalita a výnimočnosť... Som z vedaví ako prídeš ty??????? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.