Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

preto som pridal kontar hned v prvom prispevku, ze toto vlakno nema riesit vyhody ci nevyhody facebooku,

ale som len chcel dat ten link na webe.

ked sa tom modom nebude pacit, nech to ocistia od vsetkych komentov a nechaju prvy koment s linkom a vlakno locknu... nema problema...:papa

Odesláno

Po asi roku užívania ****booku, ma to omrzelo a už som tam neni úspešne asik ďaľší rok, ale sa mi nedopatrením podarilo prihlásiť z mobilu a znovu sa mi to všetko obnovilo. tak som sa zas iba na oko zrušil. Keď kliknem na odkaz úplného zrušenia účtu z Marcolovho odkazu tak to pýta odomňa heslo. Neni to chyták? môžem na to s kľudom kliknúť a zruší sa mi konečne úplne účet?

EDIT : Jéj tu sa už nedá hrešiť a kliať?:D

[upravil dne 7/8/11 od marko306]

Odesláno

to som spravil a omylom som v mobile klikol na FB a znovu ma to prihlásilo a prišla mi hláška vitajte späť či ako to bolo. Ja chuj, tiež som sa mal kde registrovať:bacha

Odesláno
Přesně tak.Žádné pravdivé údaje na FB neuvádím a nikdo to po mě ani nechce.Kdo tam uvádí pravdivé informace,tak holt musí počítat se zneužitím,obzvlášť v dnešní zku...é době.

Ale chce ;) Jen me nikdo nenuti tam byt aby zas nedoslo k nejakymu omylu :cool:

Jinak myslim ze vasniva debata byla zrovna nedavno v mem vlakne :D viz.

Edit: Prema me predbehl :)

[upravil dne 7/8/11 od AKCZ]

Odesláno

A mne niekto odpovie? Ten odkaz čo tam dal Marcel, nie je to chyták? odhlási ma to úplne a navždy?

EDIT: drbem na to, už som na to klikol, ževraj ma to do 14 dní odhlási na komplet.

Odesláno

Marko, NEHREŠ !!! :)

Momentalne jediny, kto má \"malou\" šanci zmierniť facebook, je GOOGLE +, ale to je asi tak všetko. Socialne siete tu ostanu, a vzdy sa najde hrst ludi, ktory budu \"bojovat\" proti, ale nezmozu nic :)

Odesláno

Vazeni, nechcel som riesit FB pre a proti. Clanok je o inom. o ludoch a spolocnosti. :D

v marci buduceho roka bude FB aj tak odstaveny... a vobec... je mi to sumafuk... len som sem nieco chcel supnut :)

http://www.followtechnology.com/social-media-news/facebook-com-closing-down-on-15th-march-2012-confirmed/

alebo zas len cielena kampan na nieco :D

prosim pripadne moderatora o Lock, alebo presun pod uz existujucu temu :)

Odesláno

Marcel myslis ze taka mega socialna siet by iba tak zanikla ??:myslim

Vies napisat mozu hocico ...len aby to nebola skryta reklama pre google+

[upravil dne 05102010 od dusko201]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...