jojcko Odesláno 6. srpen 2011 Odesláno 6. srpen 2011 Čaute mam Peugeot 405 1,9 Diesel...všetko je ok, ale ked idem na vyssiu rychlost cca nad 80 km/hod. zacne mi triast volant a je takisto tomu aj pri brzdeni a jak chytim volant na pevno aby ho netriaslo tak citim na rukach nejaky buchot...Neviete co s tym moze byt? Diky Dakujem [upravil dne 7/8/11 od jojcko] Citovat
Maverick Odesláno 6. srpen 2011 Odesláno 6. srpen 2011 Pokud se volant klepe jen při brždění, tak to jsou pravděpodobně zvlněný brzdový kotouče. Pokud se třepe pořád, tak jsou to s největší pravděpodobností nevyvážený kola;) Citovat
Ondrík Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 presne ako vraví Mef.Ja mám rovnaký problém na p 309 ale už nie nadlho. skús na zohnúť pod auto,prejdi prstami po kotúčoch a pocítiš aké sú vrúbkované.Ja idem kupovať nové,nie je to velká investícia. Citovat
crazybiker Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 Nekedy tiez spravi svoje aj stav pneumatik. Na jednej strane mam o trochu viac zjazdene a pri prudkom brzdeni vo vysich rychlostach tiez to trocha zavybruje.... Citovat
Marli Odesláno 21. srpen 2011 Odesláno 21. srpen 2011 Skontroluj si uložení ramen a čepy a taky poloosy vše souvisí ze vším . Já se vrhl na opravu přední nápravy protože jsem měl vymlácený uložení spodního ramene a taky čepy a nakonec jsem zjistil že musím vyměnit i poloosy protože hážou celým autem a nejen volantem a převodovkou.:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.