Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute

mam Peugeot 405 1,9 Diesel...všetko je ok, ale ked idem na vyssiu rychlost cca nad 80 km/hod. zacne mi triast volant a je takisto tomu aj pri brzdeni a jak chytim volant na pevno aby ho netriaslo tak citim na rukach nejaky buchot...Neviete co s tym moze byt? Diky

Dakujem

[upravil dne 7/8/11 od jojcko]

Odesláno

Pokud se volant klepe jen při brždění, tak to jsou pravděpodobně zvlněný brzdový kotouče. Pokud se třepe pořád, tak jsou to s největší pravděpodobností nevyvážený kola;)

Odesláno

presne ako vraví Mef.Ja mám rovnaký problém na p 309 ale už nie nadlho.:) skús na zohnúť pod auto,prejdi prstami po kotúčoch a pocítiš aké sú vrúbkované.Ja idem kupovať nové,nie je to velká investícia.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Skontroluj si uložení ramen a čepy a taky poloosy vše souvisí ze vším . Já se vrhl na opravu přední nápravy protože jsem měl vymlácený uložení spodního ramene a taky čepy a nakonec jsem zjistil že musím vyměnit i poloosy protože hážou celým autem a nejen volantem a převodovkou.:o:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...