Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte.

Mám taký menší problém na mojej 407 ke 2.0 HDI r.v.2005

Počas jazdy niekedy začne blbnuť elektronika v aute taky stýlom žš mi zhasne rádio a podsvietenie palubovky ale to nie celkom vypíše chybu cuvacích senzorov airbagu atď. potom po pár sekundách nabehne zas ale chvýlku trvá kým sa zobudí lebo este vonkajsiu teplotu neukazuje a klíma ukazuje -- namiesto teploti a potom sa začne takysto fungovať dalejbez problémov. Rádio mám s velkým displayom

Poradťe prosím čo može byť stým či ste nemali podobný problé aj vy

Odesláno

no snad verit ze niekde zly kontakt...

skus pomykat s kabelazou pod volantom atd a sleduj ci nieco nezareaguje...

skontroluj ci nemas niekde nieco mokre/voda popripade...

Odesláno

Mal som nieco podobne. Mam ale maly displej. Ked som isiel tak pocas jazdy my urobilo akoby restart budikov. Podsvetlenie budikov zahaslo, otacky, rychlomer-rucicky padli na nulu, klima sa restartla na 21st, a prebiehal na displeji CHECK auta ako po nastartovani. Motor pritom bezal cely cas normalne. Cele to trvalo pol sekundy ze niekedy som si to ani nevsimol a zistil len podla klimy. Chybu mi nepisalo ziadnu. Len raz mi rucicka teploty oleja ukazovala po restarte max teplotu. Myslim ze to mal na svedomi ten milionkrat spominany zadny konektor na svetle ktroy sposobuje hlasky chyby ziarovky smerovky a brzdovej ziarovky. Odkedy som ho dal vymenit tak som to uz nepozoroval. klop, klop :D:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...