Zdenda-406 Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 Ahoj všichni Mám na Vás dotaz ohledně přihlášení vozidla,jak mám postupovat a v jakem pořadí???Kam mám nejdříve jít??? Jinak jde o auto dovezené z německa(EU).Budu platit nějakou ekologickou daň když auto splnuje euro-4? Nebo jsem slyšel něco o placeni daně z vozu z jineho statu EU,což nechápu o co jde??? [upravil dne 4.8.2011 od Zdenda-406] Citovat
Zdenda-406 Odesláno 4. srpen 2011 Autor Odesláno 4. srpen 2011 A tedka jsem našel příspěvek a ten vubec nechapu o co jde,cituji-Upozornění!!! Od ledna 2011 není možné registrovat nové vozidlo dovezené ze zahraničí a splňující pouze emisní normu Euro 4. Tento ty vozidla by musel být zadán výrobcem v seznamu vozidel Ministerstva dopravy jako v doprodeji. Od roku 2011 je tedy možné přihlásit do evidence pouze ta dovezená vozidla, která splňující emisní normu Euro 5 a nebo jsou oficiálně zadána jako typ v doprodeji. Citovat
Dadadavid Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 No až bude auto v čr tak s ním zajedeš na evidenci,pojistíš to,pak na úřad kde to přihlásíš na sebe a dostaneš Velký technický průkaz pro čr,nevim jak u auta,ale na motorku za to vydání chtěly 3 000kč... Tak asi takhle,víc neporadim.. jo a eko žádný neplatíš... [upravil dne 4/8/11 od Dadadavid] Citovat
Zdenda-406 Odesláno 4. srpen 2011 Autor Odesláno 4. srpen 2011 Já už mam auto u mě doma koupený na českym techničáku,a už ho mamm i pojištěný. Citovat
Dadadavid Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 No tak není co řešit,zajedeš na evidenci,to je tam,kde se dělá stk,stojí to cca 250kč a pak pojedeš na úřad ,tam to přihlásíš na sebe ,asi 800kč a je to hotovýýýý Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.