Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tí čo ma už poznajú vedia že sem tam ničo vymýšľam a skúšam vo PhotoShope a tak ma napadlo vyrobiť si nejaký motív na tričko.

Nápad som si dnes aj zrealizoval použil som jednu fotku od DERT-ta a druhú som nafotil ja a trochu sa stým pohral. V Hypernove Nových Zámkoch je malá predajňa suvenírov a výroba potlačou (tričiek, šálok kľúčeniek, šiltoviek atď...) a tam som si dal ten môj výtvor zrealizovať do podoby trička.

Možno sa nebude každému páčiť, ale každý mame iný vkus a možno to bude dobrá inšpirácia pre niektorého z Vás. :papa

PS: Tí čo ma nepoznajú osobne, jedno foto.

02082011927.jpg

02082011926.jpg

post-27076-14109619064198_thumb.jpg

Odesláno

Vidím že nie som sám čo nad takýmito prkotinkami premýšľajú, asi toto bude dobé vlákno plné inšpirácií. :papa

Odesláno

Ďakujem za pochvalu, myslel som si že ten nápis Peugeot bude v paľbe kritiky keď je upravený a nie podľa originálu.

Odesláno
Prema to je pekna len kvoly tomu ze tam je ta moja ladova kralovna :roker:aut:D:D:D

Víš jak se to u nás tady říká????? \" Samochvála smrdí , to je jak když se hovnem mažeš \". :D:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...