Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,

Přestávala mi házet jiskra od svíček. Vyměnil jsem zapalovací cívku pořád stejné. Vyměnil jsem i svíčky to také nepomohlo. Bylo mi řečeno, že to může dělat imobilizér. Jenom si nejsem jistý jestli můj \"pežot\" ho má. Jelikož jsem viděl u takovch 306tek u řadící páky klávesnici pro imobilizér, kterou tam já nemám. Mám 1.4 (55Kw) r.v. 97.

Než \"něco\" přestalo fungovat, tak za jízdy přestal reagovat plyn. pedál buď se musela zmáčknout spojka a nebo pustit plyn a znovu zmáčknout pak to bylo zase v pohodě. Jednou to už nešlo a auto chcíplo a už jsem nenastartoval.

Za každou radu díky, už opravdu nevím čím by to mohlo být.:myslim

Btw.: Mám tam alarm Cobra s, kterým jsem auto koupil, boužel alarm nějak nechce na nic neragovat našel jsem na internetu návod jak ho zapnout/ vypnout , ale vůbec nereaguje. Máte sním někdo zkušenost? Popřípadě jak ho odpojit. :blicismajlik

Odesláno

Neorigo alarmy maji v sobe immobilizer. Ten je zapojeny tak, ze prerusi nejaky obvod, ktery je potreba k tomu, aby to jezdilo. Takze budes muset najit co prerusuje a spojit to.

Ale pokud by to bylo tim, tak by to najednou prestalo jezdit, nebo aspon startovat, urcite by tomu nepredchazelo to s tim plynem a spojkou. Tohle bude neco jinyho.

Odesláno

Skús skontrolovať prekostrenie motor - karoséria - akumulátor, môžu byť skorodované kontakty. Prípadne i kontakty celého zapaľovania. Potom už ma napadá jedine odchádzajúci Hallov snímač.

Odesláno
Skús skontrolovať prekostrenie motor - karoséria - akumulátor, môžu byť skorodované kontakty. Prípadne i kontakty celého zapaľovania. Potom už ma napadá jedine odchádzajúci Hallov snímač.

Díky moc ;) Zkusím a pak dám vědět :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...