Hadra Odesláno 4. březen 2005 Odesláno 4. březen 2005 Mám dotaz: Při cca 70 km/h se mi do kabiny přenášejí vibrace.Myslel jsem si, že je to špatná poloosa ....klepala.Poloosa špatná byla, je vyměněná, ale auto vibruje stále.Hlavně při zátahu.Včera jsem objevil cca půl cm vůli v silenbloku zezadu zespod u motoru. Mohlo by to být tímhle?Zajímá mně, jestli ten silenblok nějakou vůli mít má...resp.jestli s ním má jít lehce hýbat či ne. Citovat
trollik Odesláno 4. březen 2005 Odesláno 4. březen 2005 nema.Je to mozny.Me to delal taky,ale tim,ze byl mekkej od tekouciho oleje z netesne hlavy.ale pozor!muze to bejt i sil na prevodovce,protoze jak jsem vymenil jeden,tak po 14 dnech znova.A to uz byl prevodovkovej.Pak uz byl klid. Citovat
Hadra Odesláno 4. březen 2005 Autor Odesláno 4. březen 2005 no každopádně dík, mrku na to, stojí to 3 stovky což není zas taková hrůza. Citovat
trollik Odesláno 4. březen 2005 Odesláno 4. březen 2005 NO PRAVE.MAJITELI MINULEMU TO VIBROVALO A MEL VYCOCHTANY Z TOHO I POLOOSY.TAK JE LEPSI INVESTOVAT PAR STOVEK.M Citovat
Petano Odesláno 4. březen 2005 Odesláno 4. březen 2005 A nedela to nahodou i ta druha poloosa? Ja napriklad mel spatny poloosy obe dve. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.