Honza Odesláno 3. březen 2005 Odesláno 3. březen 2005 Dělám takovej pokus na světlech ze 405ky. Vevnitř ve světle je za sklem takovej chromovanej plast (dalo by se říčt že je to i rámeček) a na kraji je v něm parkovačka. Za tím plastem je už parabola. No a já sem zrušil tu díru na parkovačku a ten plast sem nastříkal na čeno. A vzniká efekt že je ta parabola utopená hodně hluboko. A teď se ptám, myslíte si že to bude mít nějakej vliv na svítivost?? Už sem to zkoušel cvičně rozsvítit a zdá se mi to v poho. Ale v autě to ještě nebylo. Citovat
mk405 Odesláno 3. březen 2005 Odesláno 3. březen 2005 já si myslím že je to jen rámeček, který nemá vliv na funkci, svítí jen parabola, až to budeš mít dej foto, docela mě zajímá jak to vypadá. mk:papa Citovat
Honza Odesláno 4. březen 2005 Autor Odesláno 4. březen 2005 Já si to taky myslim, ale nahoda je blbec. Podle mě je to jen odrazová plocha pro parkovačku. A jelikož to svítilo nesouměrně, tak sem žárovku zrušil a namontoval tam 15ti cm neon ze skeneru Fotky už mám. Ale nějak je nemůžu dostat z fo?áku. Snad se s tim příelkyně nějak popere. Citovat
mk405 Odesláno 4. březen 2005 Odesláno 4. březen 2005 aha, tak jestli to je na parkovačku nevím mám totiž ty světla se dvěma parabolama s těma přídavnejma dálkovejma H4+H1 a parkovačky mám v parabole. Tak už mě jen napadá přelepit to samolepící páskou a vyzkoušet. Citovat
Honza Odesláno 4. březen 2005 Autor Odesláno 4. březen 2005 No to já mám jen jednožárovkový. Budu dávat xenony a tak sem to celý poladil. en rámeček už mám černej a místo parkovaček neon. Brzo dám foto. Citovat
Neon Odesláno 5. březen 2005 Odesláno 5. březen 2005 Čéče - přesně tohle mě taky napadlo, ale měl jsem z toho strach (ohledně tý svítivosti). Už se těšim, až sem hodíš fotku - když to dopadne dobře, pudu do toho taky:) Citovat
mk405 Odesláno 5. březen 2005 Odesláno 5. březen 2005 no vypadá to zajímavě, ale zajímala by mě fotka až to bude na aute a to nerosvícené a rozsvícené Citovat
Honza Odesláno 5. březen 2005 Autor Odesláno 5. březen 2005 No tak to bude ještě nějakou dobu trvat. Auto je uplně celé rozebrané. Citovat
Neon Odesláno 6. březen 2005 Odesláno 6. březen 2005 Jojo - vypadá to zajímavě... Čim jsi to stříkal? Normálním lesklym černym, nebo něčim jinym? Aby to na tom hladkym podkladu drželo... Citovat
Honza Odesláno 9. březen 2005 Autor Odesláno 9. březen 2005 Ten hladkej povrch sem rozbrousil. Ten chrom na tom je cca v 0,1mm vrstvě. Takže to šlo dolu nádherně. Pak stejnej postup jako když něco lakuješ. Citovat
Neon Odesláno 9. březen 2005 Odesláno 9. březen 2005 Jojo - o weekendu do toho pujdu asi taky... btw. z ceho je ten spojler u ty jedny fotky? Citovat
Honza Odesláno 10. březen 2005 Autor Odesláno 10. březen 2005 To je spoiler kterej je udělanej ze spodku nárazníku ze závodní 306Maxi. Ale hodně upravenej. Citovat
impact Odesláno 10. březen 2005 Odesláno 10. březen 2005 Napsán autorem Honza Dělám takovej pokus na světlech ze 405ky. Vevnitř ve světle je za sklem takovej chromovanej plast (dalo by se říčt že je to i rámeček) a na kraji je v něm parkovačka. Za tím plastem je už parabola. No a já sem zrušil tu díru na parkovačku a ten plast sem nastříkal na čeno. A vzniká efekt že je ta parabola utopená hodně hluboko. A teď se ptám, myslíte si že to bude mít nějakej vliv na svítivost?? Už sem to zkoušel cvičně rozsvítit a zdá se mi to v poho. Ale v autě to ještě nebylo. Golfisti a Favoritisti tohle praktikujou uz pekně dlouho a svítivost to nijak znatelně nezmenší, důležitá je čistá a lesklá parabola. Citovat
Honza Odesláno 11. březen 2005 Autor Odesláno 11. březen 2005 No já sem se s tim poprvé setkal taky u Favoritu. Citovat
Neon Odesláno 12. březen 2005 Odesláno 12. březen 2005 To je dobrý - takže z toho vznikne cosi jako Pežorit (Peugeorit) 405:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.