Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dělám takovej pokus na světlech ze 405ky. Vevnitř ve světle je za sklem takovej chromovanej plast (dalo by se říčt že je to i rámeček) a na kraji je v něm parkovačka. Za tím plastem je už parabola. No a já sem zrušil tu díru na parkovačku a ten plast sem nastříkal na čeno. A vzniká efekt že je ta parabola utopená hodně hluboko. A teď se ptám, myslíte si že to bude mít nějakej vliv na svítivost?? Už sem to zkoušel cvičně rozsvítit a zdá se mi to v poho. Ale v autě to ještě nebylo.

Odesláno

já si myslím že je to jen rámeček, který nemá vliv na funkci, svítí jen parabola, až to budeš mít dej foto, docela mě zajímá jak to vypadá. mk:papa

Odesláno

Já si to taky myslim, ale nahoda je blbec. Podle mě je to jen odrazová plocha pro parkovačku. A jelikož to svítilo nesouměrně, tak sem žárovku zrušil a namontoval tam 15ti cm neon ze skeneru :) Fotky už mám. Ale nějak je nemůžu dostat z fo?áku. Snad se s tim příelkyně nějak popere.

Odesláno

aha, tak jestli to je na parkovačku nevím mám totiž ty světla se dvěma parabolama s těma přídavnejma dálkovejma H4+H1 a parkovačky mám v parabole. Tak už mě jen napadá přelepit to samolepící páskou a vyzkoušet.

Odesláno

No to já mám jen jednožárovkový. Budu dávat xenony a tak sem to celý poladil. en rámeček už mám černej a místo parkovaček neon. Brzo dám foto.

Odesláno

Čéče - přesně tohle mě taky napadlo, ale měl jsem z toho strach (ohledně tý svítivosti). Už se těšim, až sem hodíš fotku - když to dopadne dobře, pudu do toho taky:)

Odesláno

Jojo - vypadá to zajímavě...

Čim jsi to stříkal? Normálním lesklym černym, nebo něčim jinym? Aby to na tom hladkym podkladu drželo...

Odesláno

Ten hladkej povrch sem rozbrousil. Ten chrom na tom je cca v 0,1mm vrstvě. Takže to šlo dolu nádherně. Pak stejnej postup jako když něco lakuješ.

Odesláno
Napsán autorem Honza

Dělám takovej pokus na světlech ze 405ky. Vevnitř ve světle je za sklem takovej chromovanej plast (dalo by se říčt že je to i rámeček) a na kraji je v něm parkovačka. Za tím plastem je už parabola. No a já sem zrušil tu díru na parkovačku a ten plast sem nastříkal na čeno. A vzniká efekt že je ta parabola utopená hodně hluboko. A teď se ptám, myslíte si že to bude mít nějakej vliv na svítivost?? Už sem to zkoušel cvičně rozsvítit a zdá se mi to v poho. Ale v autě to ještě nebylo.

Golfisti a Favoritisti tohle praktikujou uz pekně dlouho a svítivost to nijak znatelně nezmenší, důležitá je čistá a lesklá parabola.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...