tomy_verceti Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 zdravim vas pani po dlhej dobe, a obraciam sa s prosbou nemate nahodou niekto schemu plosaku riadiacej ejdnotky z tohoto modelu?, respektive je mozne niekde to zohnat? P405 sri obsah: 1891 vin: VF315BDF208213072 cislo motoru DFZ do skrinky ridici jednotky natekla voda a ted je to trochu zaoxidovane a nektere soucastky treba vymenit...snad to pak pujde. diky moc za pomoc Citovat
Maverick Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 Obávám se, že nic takovýho neseženeš. Každopádně na opravování téhle jednotky bych se vykašla. Je to několikavrstvej plošnej spoj a mezi vrstvama jsou propojení pomocí prokovení. Pokud ti do jednotky natekla voda, tak rozhodně nepočítej s tim, že by ti odešlo jen pár součástek, to by byl velkej zázrak. Pravděpodobně budou narušený i tyhle mikrospoje mezi jednotlivejma vrstvama a není šance to opravit. Těhle jednotek se po vrakovištích válí tuna a poptávka po nich nebude nijak závratná, takže i cena by mohla bejt příznivá Citovat
tomy_verceti Odesláno 26. červenec 2011 Autor Odesláno 26. červenec 2011 nazdar dik za reakciu, do elektroniky sa trochu vyznam, pracujem ako letecky mechanik (elektrikar) a ty plosne spoje o ktorych hovoris, poznam ich a robim s nimi...akuratze ja mam predsebou uplne jednoduchy plosny spoj, s jednoduchymi suciastkami, nijaka zlozita technologia ani smd ani viacvrstva doska plos spoja...tak preto sa pytam dokonca tu niesu ani nijak zlozite suciastkylen par svabu a nejake dva asi riadieace moduly.... Citovat
Whitetiger Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 je to siemens? mal som 405 1,9 srix4 a ostala mi z nej riadiaca jednotka. Citovat
Whitetiger Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 je to siemens? mal som 405 1,9 srix4 a ostala mi z nej riadiaca jednotka. Citovat
Guest sukpavel Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 napiš číslo, jedna mi tu ležela. Citovat
tomy_verceti Odesláno 28. červenec 2011 Autor Odesláno 28. červenec 2011 ale ake cislo presne chces? Citovat
pastorek Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 Zrejme myslí číslo BOSCH uvedené na obale. Citovat
Guest sukpavel Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 Jo číslo řídící jednotky. Citovat
crazybiker Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 Nazdar, tiez mam doma jednu.Ked mas seriovku,alebo fotku konektoru by som povedal ci pasuje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.