andy 3823 Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 chalani a myslíte, že by mohla byť aj iná výbojka v alternatívnych reflektoroch ako D2S? Citovat
Přema Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 Ne jen D2S nebo D2R ale R je do xenonů s parabolou a ne do čoček......nevymýšlej a kup D2S Citovat
andy 3823 Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 ..no ja mám D2S a ani by som s tým nešpekuloval, len ma zaujímalo či nebolo viacej variant reflektorov. Citovat
Vlado-77 Odesláno 30. červenec 2011 Autor Odesláno 30. červenec 2011 Takze chcem podakovat za rady. Z kazdeho rady som si nieco vzal a uz tradicne vdaka foru usetril nejake peniaze. Ziarovky som najprv prehodil aby som sa uistil ze je to v tom. Zhorena bola Philips a nova v novom svetle Osram. Kupil som teda Osram-ku (bola cca o €9 drahsia ako Philips). Je to ako Judes pisal D2S 35W. Svietivost neviem. Aj tak je ale po zalozeni rozdiel medzi pravou a lavou stranou. Pripisujem to ale aj tomu ze lave svetlo je uplne nove takze aj vidiet ze je cirejsie. Snad to vydrzi a nebudem sa musiet za nejaky cas zase nasierat. Este ma totiz caka klima, zalozenie tahokovu, LCD displej a hlavne predny podvozok kde chcem vymenit horne gulove capy, dolne capy, tycky riadenia, koncovky tyciek riadenia a tycky stabilizatorov. Citovat
Judes Odesláno 30. červenec 2011 Odesláno 30. červenec 2011 vidíš že to šlo a aj si čo to ušetril. Citovat
Vlado-77 Odesláno 30. červenec 2011 Autor Odesláno 30. červenec 2011 presne tak Judes, ale pravdupovediac bez rad z fora by som sa do xenonov sam nepustil. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.