Shad Odesláno 20. červenec 2011 Odesláno 20. červenec 2011 Zdravím, dnes jsem po ujetí bezproblémových asi cca 150km odstavil pežůtka na parkovišti a asi po hodině jsem se k němu vrátil že si dojedu kamsi ale ouha, než jsem nastoupil tak jsem za prvé zjistil že mi celou dobu na přístrojovce svítila kontrolka diagnostika motoru a ruční brzda ( bez klíče v zapalování) zvláštní ale nasedl jsem a snažil jsem se nastartovat.Vůbec jsem se nechytl i když při startování se motor snažil. Asi po desátém pokusu jsem nastartoval jako by nic ale při otočení klíče zpět motor ještě asi cca 10 vteřin šel a teprve pak zhasl.Na palubce svítily tyto kontrolky - Stop, Tlak oleje,ABS,Kontrola nafukovacích vaků airbagů,Kontrolka minimální hladiny chladicí kapaliny a Kontrolka neutralizace nafukovacího vaku spolujezdce.Nechtěli vůbec zhasnout ale co je zvláštní tak při sešlápnutí brzdového pedálu všechno zhaslo.Po vytažení klíče a uzamčení auta opět svítily kontrolka diagnostika motoru a ruční brzda.Je to poprvé co se to stalo Trochu se s tím bojím vyjet.Neměl by někdo radu co by to mohlo znamenat? Moc a Moc děkuju za jakoukoli radu. Citovat
Milan134 Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 No neviem,ale teraz v týchto dnoch ked je vonku dost mokro jedna závada za druhou,neviem či je to tvoj prípad ale teoreticky sa mohla dostat voda tam kde nemala,elektronika a voda to je velmi zlá kombinácia,ak sa ti to ovšem nestalo za sucha,ale tolkoto závad naraz to mi velmi pripomína nejakú závadu v oblasti napr bsi ked sú sústredené všetky systémy. Citovat
Shad Odesláno 22. červenec 2011 Autor Odesláno 22. červenec 2011 To je možné.Stalo se to při tom slejváku co byl předevčírem.Teď je to asi o.k ale zas řeším proč mi i po vypnutí motoru a vytažení klíče stále svítí všechna brzdová světla. Citovat
ozy74 Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 Ja mel neco podobnyho,nejakej blb vyvedl kabel z BSI nekam primo do odtokoveho kanalku vedle okna a nezatmelil no a pekne mi tam tekla voda,auto pak delalo pekny divociny az to dopadlo tak ze jsem zustal stat a pomohl jenom odtah do servisu,oprava 20 000,-,BSI 12500,- a zbytek prace + odtah. Citovat
Shad Odesláno 29. červenec 2011 Autor Odesláno 29. červenec 2011 Opět vše naprd. Zase to nestartovalo a opět včechny kontrolky svítí jak o život. Po asi hodině to chytlo tak jsem to vzal do servisu a problém vyřešen.Přesně jak píše ozy74 když mi před cca 2 roky dávali alarm tak vyvrtali díru do odtokového kanálku a neutěsnili to.Idioti Takže mi nateklo do BSI a tím to všechno vzniklo.Oprava 2300Kč s diagnostikou. Citovat
straki007 Odesláno 29. červenec 2011 Odesláno 29. červenec 2011 No a bylo by dobre priste dat jiny nazev vlakna:D:D Citovat
ozy74 Odesláno 31. červenec 2011 Odesláno 31. červenec 2011 Opět vše naprd. Zase to nestartovalo a opět včechny kontrolky svítí jak o život. Po asi hodině to chytlo tak jsem to vzal do servisu a problém vyřešen.Přesně jak píše ozy74 když mi před cca 2 roky dávali alarm tak vyvrtali díru do odtokového kanálku a neutěsnili to.Idioti Takže mi nateklo do BSI a tím to všechno vzniklo.Oprava 2300Kč s diagnostikou. Oprava 2300,- ,tak to je krásný,ja to měl trochu dražší [upravil dne 31/7/11 od ozy74] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.