Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

dnes jsem po ujetí bezproblémových asi cca 150km odstavil pežůtka na parkovišti a asi po hodině jsem se k němu vrátil že si dojedu kamsi ale ouha, než jsem nastoupil tak jsem za prvé zjistil že mi celou dobu na přístrojovce svítila kontrolka diagnostika motoru a ruční brzda ( bez klíče v zapalování) zvláštní ale nasedl jsem a snažil jsem se nastartovat.Vůbec jsem se nechytl i když při startování se motor snažil. Asi po desátém pokusu jsem nastartoval jako by nic ale při otočení klíče zpět motor ještě asi cca 10 vteřin šel a teprve pak zhasl.Na palubce svítily tyto kontrolky - Stop, Tlak oleje,ABS,Kontrola nafukovacích vaků airbagů,Kontrolka minimální hladiny chladicí kapaliny a Kontrolka neutralizace nafukovacího vaku spolujezdce.Nechtěli vůbec zhasnout ale co je zvláštní tak při sešlápnutí brzdového pedálu všechno zhaslo.Po vytažení klíče a uzamčení auta opět svítily kontrolka diagnostika motoru a ruční brzda.Je to poprvé co se to stalo Trochu se s tím bojím vyjet.Neměl by někdo radu co by to mohlo znamenat?

Moc a Moc děkuju za jakoukoli radu.

post-27621-14109618791971_thumb.jpg

Odesláno

No neviem,ale teraz v týchto dnoch ked je vonku dost mokro jedna závada za druhou,neviem či je to tvoj prípad ale teoreticky sa mohla dostat voda tam kde nemala,elektronika a voda to je velmi zlá kombinácia,ak sa ti to ovšem nestalo za sucha,ale tolkoto závad naraz to mi velmi pripomína nejakú závadu v oblasti napr bsi ked sú sústredené všetky systémy.

Odesláno

To je možné.Stalo se to při tom slejváku co byl předevčírem.Teď je to asi o.k ale zas řeším proč mi i po vypnutí motoru a vytažení klíče stále svítí všechna brzdová světla.

Odesláno

Ja mel neco podobnyho,nejakej blb vyvedl kabel z BSI nekam primo do odtokoveho kanalku vedle okna a nezatmelil no a pekne mi tam tekla voda,auto pak delalo pekny divociny az to dopadlo tak ze jsem zustal stat a pomohl jenom odtah do servisu,oprava 20 000,-,BSI 12500,- a zbytek prace + odtah.:(

Odesláno

Opět vše naprd. Zase to nestartovalo a opět včechny kontrolky svítí jak o život. Po asi hodině to chytlo tak jsem to vzal do servisu a problém vyřešen.Přesně jak píše ozy74 když mi před cca 2 roky dávali alarm tak vyvrtali díru do odtokového kanálku a neutěsnili to.Idioti Takže mi nateklo do BSI a tím to všechno vzniklo.Oprava 2300Kč s diagnostikou.

Odesláno
Opět vše naprd. Zase to nestartovalo a opět včechny kontrolky svítí jak o život. Po asi hodině to chytlo tak jsem to vzal do servisu a problém vyřešen.Přesně jak píše ozy74 když mi před cca 2 roky dávali alarm tak vyvrtali díru do odtokového kanálku a neutěsnili to.Idioti Takže mi nateklo do BSI a tím to všechno vzniklo.Oprava 2300Kč s diagnostikou.
Oprava 2300,- ,tak to je krásný,ja to měl trochu dražší:o

[upravil dne 31/7/11 od ozy74]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...