Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je to moje první auto, na který jsem si z velký většiny vydělal o brigádách. Kvůli němu jsem musel prodat svojí aprilii, přece jen motorka byla na dojíždění v dešti do práce trochu nevýhodná :) Dneska čerstvě vyleštěná želvičkou :)

Švestku mám cca od února, od tý doby se s ní sžívám a snažim se jí dostat do ideálního stavu

Zatím jsem stihl:

- na předku nový gumy Michelin Saver

- zadní tyčky stabilizátoru

- lanka k ruční brzdě

- koupil dig. hodiny do přístrojovky :)

Plánuju:

- další plecháče na zimáky, abych nemusel pořád přezouvat :)

- možná alu

- kameru na přístrojovku

- potahy

dsc0127hdtv720.jpg

dsc0073hdtv720.jpg

dsc0070hdtv720.jpg

dsc0063hdtv720.jpg

dsc0013hdtv720.jpg

(po leštění nelejte na auto vodu, pak tam jsou fleky :D myl jsem to auto ten den 3x :D )

dsc0012hdtv720.jpg

dsc0008hdtv720.jpg

dsc0001hdtv720.jpg

[upravil dne 16/7/11 19:51 uni-hoxis]

Odesláno

nadherne sa ti blyska. gratulujem. to si lestil rucne alebo mas nasadu na vrtacku???

ja som si svoju dal vylestit v umyvarke a stalo to za hovno. hold co si neurobis sam...

ale pekna je ta tvoje 400-švestka:D:papa

Odesláno

Moc pěkná. Koukal jsem, že máš ještě hodiny místo otáčkoměru, takže asi brzké době provedeš výměnu. Taky mlhovky doděláš a další ,,maličkosti\". Přeji ti, ať ti slouží a jsi sní plně spokojený!!!

Odesláno

Leštěný je to ručně, šlo to pěkně, jen to neudělalo to, co jsem potřeboval a to zakrýt škrábance

otáčkoměr už se dělá (mám to trošku komplikovanější)

a mlhovky určitě plánuju, jen se bojim zapojení :aut

[upravil dne 17/7/11 09:09 uni-hoxis]

Odesláno

Jj,namazal sis ho pěkně a vyleštil,barvička je :super

taky bych potřeboval umejt a vyleštit,nějak na to poslední dobou nemám čas,že bych se stavil:myslim

akorát je na týdle barvě všechno vidět po umytí po kapkách

Odesláno

já ti dám, že by ses stavil :D tahle barva je pěkně nahovno. Sice je pěkná, ale mám doma 3 auta a ptáci serou jen na moje auto, tak nevim jestli to dělaj schválně, nebo je to tou barvou :D

• O 4 týdny později...
Odesláno
já ti dám, že by ses stavil :D tahle barva je pěkně nahovno. Sice je pěkná, ale mám doma 3 auta a ptáci serou jen na moje auto, tak nevim jestli to dělaj schválně, nebo je to tou barvou :D

Auto máš pěkny ale tou barvou neni. Já mám na 407 červenou a taky je věčně posraná od ptáků

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...