uni-hoxis Odesláno 16. červenec 2011 Odesláno 16. červenec 2011 Je to moje první auto, na který jsem si z velký většiny vydělal o brigádách. Kvůli němu jsem musel prodat svojí aprilii, přece jen motorka byla na dojíždění v dešti do práce trochu nevýhodná Dneska čerstvě vyleštěná želvičkou Švestku mám cca od února, od tý doby se s ní sžívám a snažim se jí dostat do ideálního stavu Zatím jsem stihl: - na předku nový gumy Michelin Saver - zadní tyčky stabilizátoru - lanka k ruční brzdě - koupil dig. hodiny do přístrojovky Plánuju: - další plecháče na zimáky, abych nemusel pořád přezouvat - možná alu - kameru na přístrojovku - potahy (po leštění nelejte na auto vodu, pak tam jsou fleky myl jsem to auto ten den 3x ) [upravil dne 16/7/11 19:51 uni-hoxis] Citovat
romik1 Odesláno 16. červenec 2011 Odesláno 16. červenec 2011 nadherne sa ti blyska. gratulujem. to si lestil rucne alebo mas nasadu na vrtacku??? ja som si svoju dal vylestit v umyvarke a stalo to za hovno. hold co si neurobis sam... ale pekna je ta tvoje 400-švestka:D:papa Citovat
OK406 Odesláno 16. červenec 2011 Odesláno 16. červenec 2011 Moc pěkná. Koukal jsem, že máš ještě hodiny místo otáčkoměru, takže asi brzké době provedeš výměnu. Taky mlhovky doděláš a další ,,maličkosti\". Přeji ti, ať ti slouží a jsi sní plně spokojený!!! Citovat
uni-hoxis Odesláno 17. červenec 2011 Autor Odesláno 17. červenec 2011 Leštěný je to ručně, šlo to pěkně, jen to neudělalo to, co jsem potřeboval a to zakrýt škrábance otáčkoměr už se dělá (mám to trošku komplikovanější) a mlhovky určitě plánuju, jen se bojim zapojení [upravil dne 17/7/11 09:09 uni-hoxis] Citovat
733thunder Odesláno 17. červenec 2011 Odesláno 17. červenec 2011 Dobra praca;) Naozaj pekny kusok Citovat
stewie Odesláno 17. červenec 2011 Odesláno 17. červenec 2011 Krása, za fotku číslo 3. dávám 1** Citovat
paul jane Odesláno 17. červenec 2011 Odesláno 17. červenec 2011 Moc peknej kousek a krasne nafocenej tak snad bude slouzit jak ma a hodne stesti s upravama. Mival jsem taky takovou a prodelala taky haldu uprav Citovat
vendelinek Odesláno 17. červenec 2011 Odesláno 17. červenec 2011 Jj,namazal sis ho pěkně a vyleštil,barvička je taky bych potřeboval umejt a vyleštit,nějak na to poslední dobou nemám čas,že bych se stavil:myslim akorát je na týdle barvě všechno vidět po umytí po kapkách Citovat
uni-hoxis Odesláno 17. červenec 2011 Autor Odesláno 17. červenec 2011 já ti dám, že by ses stavil tahle barva je pěkně nahovno. Sice je pěkná, ale mám doma 3 auta a ptáci serou jen na moje auto, tak nevim jestli to dělaj schválně, nebo je to tou barvou Citovat
Martin407 Odesláno 11. srpen 2011 Odesláno 11. srpen 2011 já ti dám, že by ses stavil tahle barva je pěkně nahovno. Sice je pěkná, ale mám doma 3 auta a ptáci serou jen na moje auto, tak nevim jestli to dělaj schválně, nebo je to tou barvou Auto máš pěkny ale tou barvou neni. Já mám na 407 červenou a taky je věčně posraná od ptáků Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.