lamancha Odesláno 27. únor 2005 Odesláno 27. únor 2005 S cim vsim jste meli moznost srovnat 307 a jak to dopadlo ? Ptam se, protoze obcas propadam sebemrskacskym sklonum a ptam se sam sebe jestli prece jen ...... by nebyla lepsi volba. Takze mam za sebou oktavku, VW Touran(ten me dost zklamal mistem vzadu) i Golf, Fikuse a musim rict , ze bych to toho pazoutka sel zas;) Citovat
Bohumil Odesláno 28. únor 2005 Odesláno 28. únor 2005 Než jsem si vybral, trvalo to asi 3 měsíce, prolezl jsem a projel kde co, Fóbie, Koktávka, Mondeo, Focus, Astra, Golf, Pug 206, 307, Japonci, pak jsem vyloučil vše, co má velký kufr, je sedan a má málo místa vzadu. Výsledek je jasný. Citovat
lamancha Odesláno 28. únor 2005 Autor Odesláno 28. únor 2005 Co mas proti velkym kufrum ?:oTeda kdyz je nemusis tahat v ruce. Citovat
Bohumil Odesláno 1. březen 2005 Odesláno 1. březen 2005 2 Lamancha : v mém případě nevyužitý prostor:cool: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.