Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Parkování v Bratislavě - vyřešeno!

Recommended Posts

Odesláno

Tak si rarita, povedzme si otvorene :)

V domoch v BA (ktore su najdrahsie na SVK) vetšinou vidim nemecke flotily :)

Odesláno

No tak ako ? Keby si zaparkoval tu pred kolou, daj vediet, v piatok ti to očíham popripade poviem SBS nech nanho hodí sem tam oko :)

Odesláno

Ne, prijel v 306, ale jiste by nebylo prijemne, aby mu nekdo rozbil okno a vybral, co se dalo,ze?

Dik za info Marcel00,ale v letadlo odleta az 22:20 :) Doufam, ze je tady na letisti v Birminghamu neminu :D

[upravil dne 14/7/11 22:37 alternativ]

Odesláno
Všechno je vybavené. Jsem v Anglii a auto snad v pokoji odpočívá v Bratislavě.

Milan134: Nech si vykrást auto, a pak mi napiš, jak moc je to příjemné:bojim

Ked si v tom aute nic nenechas, tak ti nic nevykradnu ...

Zas nerobte tu z toho taky kraj, ze len co zaparkujes auto mas ho vykradnute ...

Odesláno

LubkO: To říká ten, kterému vybrali auto 2x na stejném místě? :D Už to neřešme. Nejde jen o vykradení. Já ho nepotřebuju mít ani podřené...může se stát i nechtěně.

Marcel00: Ještě jednou moc díky. Zase jsem potkal jednoho super kolegu z klubu osobně :) Doufám, že dcerka je spokojená :)

[upravil dne 18/7/11 18:13 Andreww]

Odesláno
LubkO: To říká ten, kterému vybrali auto 2x na stejném místě? :D

[upravil dne 18/7/11 18:13 Andreww]

Jo

1. Preto, lebo som v punte nechal na obdiv zasunute autoradio ktore nebolo moc stare

2. Pretoze v partnerovi som nechal v loznom priestore v kufri znacky hilti starou vrtacku (nebola to hilti) - tj taktez sem to nechal ako vykladnou skrin.

Od te doby, kdy si vse cenne beru zo sebou, a panel od autradia nenechavam zapojeny na palubke, nemam problema :)

Ono vetsinou na slepo nikdo nic nevykrada, ale kdyz tam je vykladna skrin, tak neni to problem ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...