Romííísek Odesláno 10. červenec 2011 Odesláno 10. červenec 2011 ahoj pánové mám problém se 406 auto mi jelo a za jízdy z ničeho nic chcíplo vyměnil jsem motorovej svazek elektriky a už chodí imo a vše po el stránce asi tak jak má... asi teda... do čerpadla Lucas epic nafta leze ale z něj ne už si s tím nevím rady a pořád si nechci připustit že je čerpadlo KO nemáte nějaké nápady rady co by to mohlo být...??? Citovat
Benžík Odesláno 10. červenec 2011 Odesláno 10. červenec 2011 A co relé vedle řídící jednotky? Citovat
Romííísek Odesláno 10. červenec 2011 Autor Odesláno 10. červenec 2011 relé mám 3 a na mi svítěj obě kontrolky na klávesnici na imu a u toho jednoho to hodí jak má tak že relé asi ne... Citovat
comm Odesláno 11. červenec 2011 Odesláno 11. červenec 2011 Odpoj konektor cerpadla na pin 12 a 13 (konektor ktory vychadza z rj) napoj merak a kluc v spinacej skrinke do 2 spinacej polohy. Vtedy sa oktivuje rj stop ventil a otvori privod paliva. CCA napetie 12-13V podla baterky. Citovat
Romííísek Odesláno 11. červenec 2011 Autor Odesláno 11. červenec 2011 jasně o víkendu to zkusím jezdím kamionem tak na to přes týden nemám čas děkuji za rady... Citovat
Romííísek Odesláno 27. srpen 2011 Autor Odesláno 27. srpen 2011 pánové tak jsem se po dlouhé době zase vrhl na tu mrtvolu a zkončilo to tím že se vyměnil motorovej svazek opět a s tím i čerpadlo ale problém stále přetrvává čerpadlo naplním balonkem ze zpátečky nafta leze ven ale když točím motorem tak to naftu nepustí ven do vysokotlaku... nějaké nápady někd0o...? Citovat
106sťák Odesláno 27. srpen 2011 Odesláno 27. srpen 2011 nemáš zanesenej palivák?já ho měl a taky mi to nedávalo naftu Citovat
Romííísek Odesláno 28. srpen 2011 Autor Odesláno 28. srpen 2011 palivák sem vyřadil... já tam ručně naženu naftu do čerpadla a zpátečkou vyleze ale nevyleze mi to z vysokotlaku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.