VincentCZE Odesláno 5. červenec 2011 Odesláno 5. červenec 2011 http://www.shady27.wz.cz/wallpapers/big/Peugeot_406.jpg Citovat
VincentCZE Odesláno 5. červenec 2011 Autor Odesláno 5. červenec 2011 Jojo, ale docela se mi i libi, celkove me to auto zaujalo.. fakt krasny:) Citovat
čakom Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 nepřijde mi jako dokonala. ten styl obřích laminatu neni pro me Citovat
John Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 Dát decentnější nárazník a prahy tak pěkný kousek.. Citovat
H@sky Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 Tak za mě tohle dokonalé opravdu nené... plastovým narazníkum a tomuhle tuzingu už dávno odzvonilo:roker teď letí serie na zemi :-D Citovat
Bobo.KH Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 Tak za mě tohle dokonalé opravdu nené... plastovým narazníkum a tomuhle tuzingu už dávno odzvonilo:roker teď letí serie na zemi :-D Souhlas,serie na zemi a decentně upravená Citovat
VincentCZE Odesláno 6. červenec 2011 Autor Odesláno 6. červenec 2011 jojo, decentni upravy leti, me se libi tak jak je, jen ten naraznik mohl byt udelany vice jako \"funkcni difusor\".. jestli bych nekdy daval neco takoveho na auto, tak bych to rovnou slicoval s blatnikama, nebo alespon prahy spojit s autem do jednoho kusu.. Citovat
309GT Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 Je to věc vkusu každého soudruha,ale mě tohle taky nic moc neříká,na mě to je moc brutální...... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.