Bubamara77 Odesláno 5. červenec 2011 Odesláno 5. červenec 2011 Ahoj,mám problém s mým vozem prosím o radu,ventilátory se spínají v 75stupníchC.peugeot 406 ,1,8,16v..děkuji za radu.. Citovat
Bubamara77 Odesláno 6. červenec 2011 Autor Odesláno 6. červenec 2011 Myslíš to hnědé čidlo u termostatu??tak to se vyměnilo ... Citovat
Bubamara77 Odesláno 6. červenec 2011 Autor Odesláno 6. červenec 2011 Jo to hnědé ,ale bylo z vrakáče tak je asi vadné... Citovat
Bubamara77 Odesláno 7. červenec 2011 Autor Odesláno 7. červenec 2011 Tak myslím že je úspěšně po problému,ventilátory se spouští tak jak mají ,o víkendu to pořádně projedu a věřím že to bude v pohodě.Jinak co se týče drobných závad jako je podsvícení rádia a hodin,atd...jsou pro mě španělská vesnice ale Díky za odbornou pomoc od Honzy406 najednou po 4 letech funguje zapalovač a je čistější kabinový filtr o kterým jsem ani nevěděla že nějakej někde je... Po dnešní zkušenosti už vím kam budu jezdit pro rady ohledně mého vozu.....díky:super:super:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.