Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Kabel jsem měl např. u foťáku - na jedné straně jeden stereojack 3,5mm a na druhé straně 2 monojacky. Nicméně připojení zvuku přes aux je dost nepraktické, protože jednak potřebuješ opravdu dost silný signál (třeba z mobilu to není nic moc) nebo rádio musíš pořádně \"osolit\", aby to bylo slyšet a potom se to nedá ovládat přes rádio, takže třeba přeskakování písniček se musí dělat přes to externí zařízení. Pokud chce náhradu za CD changer, tak USB box je určitě lepší řešení, i když má své mouchy a není bohužel nejlevnější. A nebo vypálit ta špatná CD znovu (pokud je opravdu problém jen v nich), to by také nevyšlo zas tak draho. ;)

Odesláno

To Fredino: já jsem to řešil poměrně nedávno, v kastlíku mám připojený iPod obyč. kabelem jack/cinch. Kvalita písniček musí být ale vysoká, je v té hlasitosti opravdu rozdíl, viz předchozí komentáře. Teď mám vše v 320 kbps a je to v pohodě. Ovládání je ale pouze přes mp3 zařízení, přes volant či na středovém panelu to nejde. :)

Odesláno
To Fredino: já jsem to řešil poměrně nedávno, v kastlíku mám připojený iPod obyč. kabelem jack/cinch. Kvalita písniček musí být ale vysoká, je v té hlasitosti opravdu rozdíl, viz předchozí komentáře. Teď mám vše v 320 kbps a je to v pohodě. Ovládání je ale pouze přes mp3 zařízení, přes volant či na středovém panelu to nejde. :)

super vdaka

• O 4 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...