ninja77 Odesláno 24. únor 2005 Odesláno 24. únor 2005 Ahoj,mam problem s otackami na mojej 205.Najprv mi kolisali od tisic az kym to neskapalo,teraz,ked som ich podvihol tym mosadznym srobikom,tak mi to kolise od 1700-az po 750,ale postup casu to zase zacalo skapinat.Mate nejaku radu,prosim? Citovat
striker Odesláno 9. březen 2005 Odesláno 9. březen 2005 zkus ucpat hadici obtokovyho vzduchu ktera ti pripousti vzduch za studena... pokud to nepomuze tak zacpi sani ... a poslouchej jestli ti ten motor nekde nepodsava... testi taky ( dvojity spinac-rozpinac ) na skrtici klapce a pak kdyztak napis jestli je vse ok..nebo ee Citovat
bass15 Odesláno 18. březen 2005 Odesláno 18. březen 2005 Počkat ta obtokova hadice ta si prisava vzduch jen za studena?To bere porad ne?Nebo jak to funguje to fakt nechapu Citovat
striker Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 pridavny vzduch je u 205-309 pridavanej pres obtokac .. kterej je regulovanej ( spinanej ) teplotnim cidlem... tusim ze se zavre kdyz ti prekroci chladicka 30 stupnu nebo tak nejak.. takze kdyz startujes v zime tak mas vyssi otacky do doby nez se zahreje chladicka... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.