Whitetiger Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 Je nutné pri výmene radiatora kurenia na 405ke vybrat celu prístrojovku? alebo ma niekto nejaký postup ako to urobit co najjednoduchsie? Citovat
Maverick Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 Nemusíš ji přímo vyndavat, ale dělá se to pak mnohem líp. Stačí když si ji o kousek povytáhneš. Ale povoli jit musíš v každém případě. Pokud jsi to nikdy nedělal, tak si na výměnu rezervuj celý odpoledne. Drží ji 10 šroubů + šrouby, který držej různý věci okolo, jako jsou různý plasty a plech, na kterym drží relátka a ukostřovací očko. Každopádně to chce uvolnit a nejlíp sundat i středovej tunel. Citovat
Whitetiger Odesláno 27. červen 2011 Autor Odesláno 27. červen 2011 ide o to aby som nemusel odpájat všetky elektrické konektory. stredový tunel som uz vybral. je potrebné vyberat aj panel ovládania kurenia a klímy a budíky? Citovat
Dundee Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 My to dělali s Neonem na jeho Ropisovi, někde byly i fotky. Budíky šly ven, ovládání topení jsme jenom povolili z palubky a zůstalo na místě. Nakonec jsme sundavali i volantovej sloupek. Rozpojení konektorů se bát nemusíš, zaměnit nejdou. Citovat
leitoxxx1 Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 mna to teraz caka tiez.ale uz som to dva krat robil a nepovoloval som nic a ni budiky ani palubovku...volan daj na max hore a kusok po kusku ho povytiahnes von...akurat ten panel daj dole co je v nom radio a prepinace na topenie atd...tadial sa lepsie povoluje ta skrutka medzi tymi dvoma rurkami co vedu do radiatora... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.