morphy11 Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 Nazdar chlapi, chci se jen zeptat jestli je normalní u tohodle modelu a motoru, ze pri vetsi akceleraci na zarazenej 1.st a i na 2.st cerne zakouri? U vyssich prevodovych stupnu mi prijde, ze to nedela. Vim, ze u naftaku to neni nic divnyho, ale ja si nikdy predtim nevsimnul, ze by to ten muj delal az ted posledni dobou...je pravda, ze mam tesne pred vymenou oleje a filtru, ale to by na to nemelo mi vliv ne??? Dík za reakce Citovat
morphy11 Odesláno 27. červen 2011 Autor Odesláno 27. červen 2011 Jjj prave ze zatim ho jeste mam...ani nehazi tu hlasku, ze chce vycistit atd...proto je mi to divny Citovat
Marcel00 Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 na dia si skusal? co vstreky? v akom ich mas stave? jednoznacne by som vstrekovacmi zacal... takto ti malo kto relevantne poradi... [upravil dne 27/6/11 11:20 Marcel00] Citovat
straki007 Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 mas este FAP filter? :myslim:myslim Citovat
dodo407sw Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 mas este FAP filter? :myslim:myslim :myslim:myslim coo?? Citovat
straki007 Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 Prave kdyz je fap tak by to nemelo kourit protoze to hodne zachyti. Spis total v haji vstrikovace nebo v horsim pripade rail cerpadlo. Citovat
dodo407sw Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 Prave kdyz je fap tak by to nemelo kourit protoze to hodne zachyti. Spis total v haji vstrikovace nebo v horsim pripade rail cerpadlo. ved preto som sa pytal ci ma fap... Citovat
morphy11 Odesláno 27. červen 2011 Autor Odesláno 27. červen 2011 Tak ja doufam ze vstrikama to nebude pac auto nijak neztraci vykon atd to by se muselo projevit i jinak ne nez \"jen\" kourenim ne??? To same si myslim i u toho cerpadla...no kazdopadne to mam kousek do Melnika tak asi navstivim \"Peugeot - Kly\" Citovat
straki007 Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 A tam je chip jak se tak divam.... Citovat
morphy11 Odesláno 27. červen 2011 Autor Odesláno 27. červen 2011 Ano to je dělali mi ho tady ve Slaném v servise Miha-autofrance, tak předpokládám, že to nebyla žádná \"čínská práce\" :-)) Citovat
Marcel00 Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 mal som skoro podobny problem, v podstate som o nom ani nevedel, tak mi velmi pomohol uzivatel straki007, ktory v podstate prisiel kvoli uplne niecomu inemu... a na toto ma upozornil a dal instrukcie... Velmi mu vdacim za pomoc, bo som si mohol narobit este viac skody. Ihned identifikoval zavadu a po posluchnuti jeho rad auti ide ako ma... Bol aj bonus, takze maximalna spokojnost. Nakolko som z SVK tak inu moznost v ramci CR nepoznam ani nemam. A servis auta na SVK je dost o hubu... Referencii je tu hodne, staci pohladat. Z mojej strany max. spokojnost. On jediny ma pravo siahnut na moju krasavicu... (auti samozrejme ) a tym vstrekom by som dal asi najvaciu vinu. Tie dokazu narobit pekny bordel a srapatau. Tiez som si myslel ze ako mi pradie motor. Ked som pocuil ten jeho, tak som sklopil uska a tisko sa prizeral ako ma bezat 2.0HDI :D neuviedol si ake udrzby v palivovom vedeni si robil v minulosti a kolko mas km. moje auti ma 80t km a vidis... Mal som potvrdene aj zo servisu ze DELPHI v krajinach vychodneho bloku odchadzaju do 100t km. v krajinach zapadneho bloku vydrzia aj raz tolko... preco asi ? nafticka nasa milovana.... Citovat
straki007 Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 dekuji marcel00. Vidim to ne tri veci. 1.) Spatne vstriky=ukapavaji na nizsim tlaku a tim padem vznika kour z duvodu nespalene nafty(urcite to dela nejvic kdyz pri teplem motoru postojis a rozjedes se) 2.) Spatne regulovany resp.nizky tlak z cerpadla rail a vznika taky \"ukapavani\" nafty do spalovaku. 3.) U chipovani mohli sahnout na mapu v nizkych otackach a pridali tam nejaky ten mm3. Citovat
morphy11 Odesláno 27. červen 2011 Autor Odesláno 27. červen 2011 Marcel00: Jen aby nedoslo k nedorozumeni, ja se ani v nejmensim nesnazim za kazdou cenu dementovat rady Straki007ho to v zadnem pripade, beru je vazne a chovam k nim respekt. Tim ze se jak blbec ptam a pisu svuj nazor na ne je kuli \"popalenine\" z minuleho roku, kdy me stala oprava minulého auta (Ford Mondeo), kterou v servise zkouseli metodou pokus-omyl, pres 58 000,- proto bych nerad podstupoval neco podobneho...komu se to taky stalo, urcite me chape. Jinak toto auto ma nyni najeto cca 86tis km (VF36ERHRH21359728) a zadne opravy ani nic podobneho co by se tykalo palivove soustavy mi neni znamo. Prave kuli problemum u vyse zmineneho 2.0 TdCi moje soucasne 2.0hdi zna pouze Diesel Verva a to poslednich cca 15tis km urcite (co ho mam) chut jine nafty tady v CR nezna. Straki007: Nevim jestli jsme si rozumeli, ale ten kour je videt pouze kdyz mu \"dam napit\" pri normalni jizde je vse OK. Prijde mi, ze to kouri jen kdyz se pouziva funkce Overboost pac to proste zakouri jen na chvili a ikdyz tu samou rychlost (nesmyslne) podrzim pod plnym plynem dal, tak to zase ustane a pri prerazeni na 2.st se to opakuje (hned plny plyn a valy se dym, ktery po chvilce opadne). Takze mi to tzv. ukapavani najde do hlavy, ale jak jsem rikal je to jen muj subjektivni nazor, ktery je vyplodem meho selskeho rozumu :-)) nic vic takze samozrejme hned jak bude cas poletim na Dia a uvidim no, jen jsem nechtel zase cpat penize tam, kde nejsou potreba. Tady zrejme budou spravnou investici ... Citovat
Přema Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 A čemu se divíš když máš chiplý motor a dáš tomu.....máš diesla ten při podlaze vždy zakouří..... Citovat
morphy11 Odesláno 27. červen 2011 Autor Odesláno 27. červen 2011 Divim se tomu, ze to dela i pres ten FAP...jestli je to normalni tak OK budu jedine rad. Citovat
Marcel00 Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 morphy11 ani som to tak nebral... vsetko ok... len som uviedol moju skusenost zrejme je toho tolko ze uz ani FAP nestiha... musi byt riadne zalezeny... dlho takto nevydrzi... keby si ho tam nemal tak to musi byt riadny kandel... ide o to ze ti to nerobilo stale, cize nieco sa tam pose*kalo... mozno snad ten zaneseny vzduchovy, ale to by musel byt uplne KO... [upravil dne 27/6/11 13:43 Marcel00] Citovat
morphy11 Odesláno 27. červen 2011 Autor Odesláno 27. červen 2011 Uvidime po vymene ;-) Stve me to pac se to k tomuhle autu vubec nehodi, aby to takhle kourilo... Citovat
Přema Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 Taky mám FAP a chip a nechtěj vidět výfuky.........prostě v 1700 ot to foukne , vyvalí se torchu dýmu a pootom je vše za OK... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.