MartinO Odesláno 25. červen 2011 Odesláno 25. červen 2011 zdravim, 3.0V6 152kW new facelift rv 2000 a v poslednej dobe /mesiac/ zacal pri jazde na nizkych otackach pri minimalne zoslapnutom plyne doslovne trha /skube/ pri jazde. Niekedy to robi stale, niekedy 5 minut, pol dna, niekedy dva dni nic a vsetko ide ako ma. /vcera a dnes uz to skube stale/.Ked sa zoslapne plynovy pedal a auto sa dostane do otacok vsetko ide ako ma a akceleruje bezproblemov. Diagnostika nic neukazala a vsetky hodnoty su v norme ako v PP2000 v spodnom riadku pise. Bolo vymenene: rozvody, kladky a vsetko co k tomu patri sviecky 6ks /kupene v peugeote/ vzduchovy filter palivovy filter /kupene v peugeote/ tesnenie pod sanim /kupene v peugeote/ 3 cievky pod sanim /kupene v peugeote/ dochadza fantazia, servisak strka hlavu do piestu a mam z neho pocit ze sam nevie a nechce sa mu v tom vrtat. dalej mam pocit ze vzrastla spotreba v priemere o 2-3l na 100km, ale to moze sposobovat aj sposob jazdy, viac sa akceleruje /vtedy to netrha/. poznate niekto sikovneho servisaka v BA +- okolie ktory by sa bol ochotny na to pozriet s rozumie sa tomu ?? pripadne do ktoreho servisu Peugeot v BA by ste to doporucili dat ? [upravil dne 2/7/11 21:04 MartinO] Citovat
Pedro35 Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 tu som bol spokojný Autoservis Maasz Citovat
Y2K Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 zacinam mat podobny problem, no u mna to vidim na sviecky ktore uz maju co to za sebou, pripadne na cievky u mna to je ale iba za studena nepomohlo by nastavit defaultne hodnoty vstrekovania cez diag? Citovat
MartinO Odesláno 28. červen 2011 Autor Odesláno 28. červen 2011 dnes som prohodil new 3 nove cievky a vysledok rovnaky, cuka veselo dalej... inak zaujimave zistenie, po prejdeni sa 50 km vzdialenosti rychlostou 170-180 km/h a naslednom ustaleni na 80-90 km/h je cukanie podstatne vyraznejsie... Citovat
MartinO Odesláno 28. červen 2011 Autor Odesláno 28. červen 2011 zacinam mat podobny problem, no u mna to vidim na sviecky ktore uz maju co to za sebou, pripadne na cievky u mna to je ale iba za studena nepomohlo by nastavit defaultne hodnoty vstrekovania cez diag? ked mi posli cievky pred casom na 5 a 6 valci hodilo mi to chybu motora a diag. krasne oznacila, teraz nic, diag nic nehlasi, vsetko je ako ma byt len cukaaaa, niekedy... sviecky nove \"bosh 596081 sviecka zapalovacia ES9J4S\" menene 16.3. povodne boli 4 bodove, tieto su jednobodove... Citovat
Y2K Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 mne sa tiez viac pacia tie 4 bodove sviecky...a cievky su akej znacky? Citovat
MartinO Odesláno 28. červen 2011 Autor Odesláno 28. červen 2011 delphi - kod 597094 cievka indukcna ES9J 407 607 Citovat
MartinO Odesláno 2. červenec 2011 Autor Odesláno 2. červenec 2011 dnes vycistena skrtiaca klapka, nepomohlo, nasledne zapozicana od Y2K za co mu verejne dakujem, ale problem sa neodstranil, mal som pocit ze to vynechava menej , ale je to subjektivne, cukalo to dalej. Docital som sa tu na fore ze tuto zavadu moze sposobovat EGR ventil, neviete poradit ci ho ma tato kubatura ?? pripadne zospodu zo skrtiacej kladky ide hadicka na druhu stranu auta ktora usti na boku RJ do hnedeho valca alebo ako to nazvat /cvaka v nom podla otacok motora/ a pokracuje dalej, co to je ? [upravil dne 2/7/11 21:21 MartinO] Citovat
MartinO Odesláno 2. červenec 2011 Autor Odesláno 2. červenec 2011 [upravil dne 2/7/11 21:08 MartinO] Citovat
Y2K Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 to ma mrzi ze nepomohlo potom ten krokac EGR zrejme az nakoniec [upravil dne 2.7.2011 21:02 Y2K] Citovat
Y2K Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 to co mas na foto je ten EGR ventil ako som ti vravel krokac by mal byt podla vsetkeho za klapkou, ale hladam to akurat, nejaky obrazok Citovat
Y2K Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 tak ten obrazok mam aj ja ale tam nist neni akurat ta klapka Citovat
MartinO Odesláno 3. červenec 2011 Autor Odesláno 3. červenec 2011 nikto nic ? nikoho nic nenapada co by mohlo sposobovat ten problem ? y2k: nepomohlo by nastavit defaultne hodnoty vstrekovania cez diag? nastavene, ten motor ma svoj svet [upravil dne 3/7/11 21:06 MartinO] Citovat
pastorek Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Takéto vynechávanie pri ustálenej rýchlosti mi robila lambda sonda. Po výmene trhanie prestalo. Citovat
jozefsv Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 y2k - takze budem testovat klapku ja? na diag mi vykazuje tiez chybu sond ale pri konstantnej rychlosti ziadny problem.mam skor problem ked je vonku zima.cuka to chvilu po nastartovani ked sa hned rozbieham.ked ho necham pol min pobezat tak je vsetko ok [upravil dne 3.7.11 21:21 jozefsv] Citovat
MartinO Odesláno 3. červenec 2011 Autor Odesláno 3. červenec 2011 uz som tam nalial daky pripravok na precistenie palivoveho systemu a nataknoval shell power racing a najazdil 300 km a zmena ziadna, cukame veselo dalej... pastorek: mal som to pripojene na PP2000 a lambdy funguju presne podla parametrov, dokonca som pritom jazdil a vsetko ukazovalo cez dia ako malo, moze byt meranie a realita ina ? dia sem tam vyhodi chybu katalizatora, inak nic. jozefsv: to cukanie po nastartovani som mal aj ja, neriesil som to, robilo to sem tam a ako pises 500m a pokoj. klapku vraciam y2k v pondelok 11.7 Citovat
Y2K Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 OK no a k tym lambdam ano moze to byt aj tym a toto cukanie konkretne by mala, ak to teda robi ona, sposobovat prva lambda ktora riadi vstrekovanie. logicky by to aj sedelo No a ako vies ze pracuju spravne? Vies akurat iba interval v ktorom maju kolisat, a ten spravny byt moze, ale co ak to kolisanie je ine ako sa \"paci\" RJ? To by potom mohlo byt Inak aj lambda sondy mam ale 4 keby si chcel akurat neviem ci su OK lebo vsetky su pouzite zadne lambdy sposobuju zas moju oblubenu hlasku takze tie by to nemali byt @jozef: Jasnee, v pondelok by mala byt doma, mozes prist zas ty a ktore lambdy ti hadze? [upravil dne 3.7.2011 21:47 Y2K] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.