majo-msm Odesláno 24. červen 2011 Odesláno 24. červen 2011 Zdravim vsetkych, mam takyto problem: po vypnuti klucikom motor dobieha, tj aj ked vyberiem klucik tak motor este par sekund ide, potom sa mi obmzedia otacky na max 2100, akoby sa vypne turbo, svieti mi kontrolka cerpadielka, auto horsie taha, sem tam mi aj vypne za jazdy auto, niekedy ho nakopnem hned a idem dalej, niekedy mi nabehne az na 3krat, primarnym problemom je podla mna ale to ze mi dobehne motor pri vypnuti a potom je to na dve veci, nerobi to stale, ked mi auto asi 5x dobre zhasne tak aj kontrolka sama zhasne, obmedzenie otacok prestane, auto ide normalne, poradte co s stym diky..... Citovat
straki007 Odesláno 24. červen 2011 Odesláno 24. červen 2011 Vymen si ventil DRV. Na diagnostice to bude psat:\"Pozadavek na vypnuti motoru ale ventil je porad aktivni:D\" Pri vymene se podivej jestli tam nejsou spony. Pak je potreba delat neco s cerpadlem v nadrzi pripadne cerpadlem RAIL. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.