Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar,dnes jsem zjistil,že mám vuli v ložisku v diferencialu-co je do nej vsunutá poloosa.Delší dobu mám hučení od levého kola.Dnes jsem se chastal na výměnu ložiska v kole,ale zjistil jsem že mám vuli na poloose u difer.A ložisko v kole v pohodě.Zároven je tato strana převodovky od oleje.gufero asi nestíhá...

Chci se zeptat:dá se to ložisko nějak přitáhnout,nebo jen výměna?

Kde se dá sehnat levněji jak u Peug.?

Odesláno

Ted se dívám že to ložisko drží celej diferencial.Nevím jestli bude mít oprava nejakej význam.Nebude lepší pro mě sehnat jinou převodovku?dík za rady:myslim

Odesláno

v každém případě jde vytáhnout diferák,aniž bys ho sundával spolu s převodovkou, ti francouzi to mají tak, že na jednom autě jde bez problémů,na druhém nejde...,ale vidíš kde to drží,takže si pomůžeš bud zapajsrovat celým agregátem, nebo řízneš kousek nápravnice (takový zub), pomůže samozřejmě i demontáž silentbloku převodovky

Odesláno

Mě jde totiž o ložisko na levé straně diferáku.poloosa má v diferáku vůli.Dá se sehnat to ložisko jinde jak u peug? Za ložisko 1400kč se mi zdá hodně:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...