Crack Odesláno 21. únor 2005 Odesláno 21. únor 2005 Zdravím,potřeboval bych poradit s pár věcma,mám P 205,takže by mě zajímali tyto věci:Jáké uskálí má montáž přístrojovky z modelu GTI do obyč.modelu,taky aby fungovali všechny budíky.Dále by mě zajímalo o kolik sou kratší pružiny z GTIčka a jestli je tam bez problémáu dám.Mockrát vám děkuju za rady. Citovat
jiri.wolf Odesláno 21. únor 2005 Odesláno 21. únor 2005 Já jen k té přístrojovce - je to moc hezká věc těch 6 budíků, ale problémů víc než dost - elektrika je mrcha... Natahání drátů k chybějícím čidlům je vpoho, místa je tam dost. Problém ale je v tom, že do většiny bloků nezašroubuješ čidlo tlaku oleje (jeden budík mrtvý), a pak záleží jakou máš olejovou vanu, protože v ní musí být závit na čidlo teploty oleje (druhý budík mrtvý), no a závěrečný problém je otáčkoměr (GTI bere informace z jednotky ale ostatní modely ze snímače na setrvačníku - nutno nabastlit bastl (ten mě ještě na Zobyho káře čeká...), jinak ten veliký budík mrtvý). Dělal jsem to a vše výše uvedené jsme vyřešili až na to čidlo tlaku oleje (tam uvažujeme o nějakém mechanickém bastlu nebo úplně jiném čidle, GTI má totiž čidla na tlak oleje dvě - jedno na ten budík a jedno na žárovku, že se netlakuje vůbec). Jest to v řešení. Citovat
Honza Odesláno 21. únor 2005 Odesláno 21. únor 2005 K pružinám : nevim o kolik jsou nižší ale tipuju že budou tak o 3-4cm na výšce auta. Každopádně tam pujdou bezproblemu namontovat. Citovat
Crack Odesláno 22. únor 2005 Autor Odesláno 22. únor 2005 A já už na autě náký čidla mám?Kromě benzínovýho?Nebo musím všechny vzít z GTI?Už to vidím že to špatně dopadne .... jo dík za ty pružiny...potřeboval sem to snížit aspon o 3cm,takže to bude dobrý.. Citovat
jiri.wolf Odesláno 22. únor 2005 Odesláno 22. únor 2005 No tak to záleží na tom, jaký je v autě motor a jaké přístroje tam jsou teď (jestli má otáčkoměr, ...), podle toho tam čidla buď budou nebo ne. Je to kus od kusu jiné a taky záleží jak moc velký je to bastl (kdo už tam co kdy podělal...). Nejjednodužší je lehnout pod auto a kouknout se ... Citovat
Crack Odesláno 22. únor 2005 Autor Odesláno 22. únor 2005 Motor je 1.1xr...oni sou i jiný druhy přístrojovek?Já že tam mám jen tachák a palivoměr a chci tam mít určitě otáčkoměr a ještě teploměr vody.Jestli sou i jiný než je v GTI,tak by to bylo možná lepší...radši budu mít jen 4 přístroje,ale funkční,než 6 a s toho 2 nefunkční...je jich teda víc??Např v XS je jiná než v GTI?? Citovat
zoby Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 gti má tyto budíky: rychloměr, palivoměr, tlak oleje, otáčkoměr, teplota vody, teplota oleje gti rallye a myslím že roland garos (možná i td) má: rychloměr, palivoměr, otáčkoměr, teplota vody a pak už jsou ty základní s hodinama a rychloměrem, palivoměrem, možná je tam občas i něco navíc... s jirkou wolfem zapojujeme budíky z gti do diesela... Citovat
Bimbo Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Napsán autorem Crack Motor je 1.1xr...oni sou i jiný druhy přístrojovek?Já že tam mám jen tachák a palivoměr a chci tam mít určitě otáčkoměr a ještě teploměr vody.Jestli sou i jiný než je v GTI,tak by to bylo možná lepší...radši budu mít jen 4 přístroje,ale funkční,než 6 a s toho 2 nefunkční...je jich teda víc??Např v XS je jiná než v GTI?? já mám XS tak si na mě klikni tady dule a tam je i fotka přístrojovky:papa [Editován dne 23/2/05 Bimbo] Citovat
jiri.wolf Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Jak píše Zoby, přistrojovek je víc... Ono záleží kolik elánu a drobných do toho chceš investovat. Dodělat jde vše do všeho... Asi bych volil typ přístrojovky podle toho jak jsou přichystány otvory pro čidla, asi by byla hovadina vrtat nový závit do bloku nebo měnit vanu kvůli čidlu teploty oleje. To si ale musí každý přebrat sám .... Citovat
Crack Odesláno 23. únor 2005 Autor Odesláno 23. únor 2005 Děkuji všem...asi teda půjdu do ty verze XS,jesli ji teda někde seženu,nemám to na závody,abyh potřeboval i teplotu oleje atd...i když by to bylo hezký....případně jestli někdo máte jednu na víc(funkční )nebo víte kde sehnat,tak prosím napište.Děkuju PS:Případně ještě schíním ten červenej koberec,případně i tapec a nemůžu ho nikde sehnat,tak kdyby ste někdo věděli Citovat
KoZLiK Odesláno 12. březen 2005 Odesláno 12. březen 2005 Napsán autorem Crack Zdravím,potřeboval bych poradit s pár věcma,mám P 205,takže by mě zajímali tyto věci:Jáké uskálí má montáž přístrojovky z modelu GTI do obyč.modelu,taky aby fungovali všechny budíky.Dále by mě zajímalo o kolik sou kratší pružiny z GTIčka a jestli je tam bez problémáu dám.Mockrát vám děkuju za rady. Dneska jsem menil pristrojovku z 205D na 309kovou se 4ma budikama.Cidla a natazeni dratu k pristrojovce v pohode,otackomer funkci jen s se schematem co tady byl uveden,ale prizpusobit elektriku na tu 309ouvou pristrojovku.... no docela makacka.... ale kdyz ses trpelivej tak to jde udelat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.