robozv Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 chcel by som sa opitat cez vykend mi nejaky vyrastkovia ukradli z auta antenu nema niekto z vas co idete do Piestan nejaku zbytocnu??? Citovat
Cinicman Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Jak si vedel ? Ale jedine tú dlhú z 206ky, to budeš ako na autodrome... :D:D Citovat
robozv Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Jak si vedel ? Ale jedine tú dlhú z 206ky, to budeš ako na autodrome... :D:D taku mertovu na zaciatku zatocenu ako vyvrtka na flasu taku mam od svokra ale na auto ju nedam ani bohovi vyzera to ako zigulak z roku 1970:D keby bola ta kratka odvdacil by som sa /dotycny si moze posediet v aute 30min:aut bez klimatizacie/- srandujem Citovat
Cinicman Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Zatočená na začiatku neni ale cez meter má určite... Veď zbehni na najbližšiu benzínku alebo do tesca a za 2,50€ kúpiš nejakú \"tuning\"ovú... Citovat
kaper Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 chcel by som sa opitat cez vykend mi nejaky vyrastkovia ukradli z auta antenu nema niekto z vas co idete do Piestan nejaku zbytocnu??? Načo anténa pusti CD a máš vystarané :D:D:D:D Citovat
tomik1987 Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 budú tam na predaj aj nejaké suveníry?? Citovat
Cinicman Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 pastorek určite zas prinesie nejakú povestnú krabičku od základnej dosky alebo routera a v nej bude plno prekvapení... Citovat
DERT123 Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 urco bude mat Pastorek svoju krabicku od zakladnej dosky ze Pastorek ? Citovat
DERT123 Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 pastorek určite zas prinesie nejakú povestnú krabičku od základnej dosky alebo routera a v nej bude plno prekvapení... si ma predbehol Citovat
tomik1987 Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 tak ak bohovia doprajú tak v sobotu ráno som tam =)) hadam to najdem Citovat
pastorek Odesláno 7. červen 2011 Autor Odesláno 7. červen 2011 Nájdeš to ľahko. Pod každým mojim príspevkom je odkaz na stránku kde je Google mapa s vyznačením miesta. Chlapci, čo sa týka povestnej krabičky tak tentoraz zostane doma. Na minizrazoch ste si mohli pokúpiť čo bolo treba a teraz nedostanete nič. Prihlásené sú iba stálice zrazov takže už majú čo chceli a ako suvenírčeky budú pozornosti od importéra. Tie sa kúpiť nedajú a dostanú ich iba účastníci. Nezabudnem na prvý zraz kde sme rozdávali malé autíčka. Koľko rozžiarených očiek... dokonca dva krát lebo niekto po troch hodinách zistil že autíčko i svieti. Citovat
muškát HC Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Zdravim pastorek.Viem že na poslednu chvilu,ale možeš nas dopisat na sobotu celý den? dve auta určite,v lepšom pripade tri Citovat
pastorek Odesláno 7. červen 2011 Autor Odesláno 7. červen 2011 O.K. píšem na sobotu + 2 posádky. Citovat
Cinicman Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Pán zástupca ľudu... a to sa treba poslušne hlásiť aj na sobotu ??? Som mal za to, že sa v sobotu ráno príde, vykešuje pár euro a kalí... Citovat
Qcko Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Cinicman: si to predstavujes jak Hurvinek valku pastorek: inak je treba ak tak v piatok dorazit trochu skor a pomoct s niecim? Medzi 13:00 - 14:00 by som tam vedel byt ak tak Citovat
pastorek Odesláno 7. červen 2011 Autor Odesláno 7. červen 2011 Pán zástupca ľudu... a to sa treba poslušne hlásiť aj na sobotu ??? Som mal za to, že sa v sobotu ráno príde, vykešuje pár euro a kalí... V podstate máš pravdu no je dobré ak mám trochu predstavu o počte ľudí. Qcko, plánujeme príchod do lodenice okolo druhej a budeme všetko chystať, takže ak chceš pomôcť, si vítaný. ... máš sa doma nudiť? [upravil dne 7/6/11 17:36 pastorek] Citovat
Qcko Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Jasne, tak sa dostavim, presne tak, co sa budem nudit :D Citovat
winco Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 PASTOREK: dufam že máš zapísanych aj mňa s ocom obaja na vlastnom aute a len na sobotu od rana....teda oco to ma tak na 50% ale rataj s nim pre istotu edit: už to sem píšem asi 3. krát no furt som nedostal na to odpoveď lebo sa inak ani neukážem, keď nebude pre mňa večer cigánska :-P [upravil dne 7/6/11 17:12 winco] Citovat
Qcko Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Tak to nech si ta pastorek zapise a neprid, s tvojou ciganskou si uz nejako poradime :D:D:D:D:D Citovat
winco Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 no ekd si ma zapíše tak pridem a zakažem ocovi prisť a budem mať 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.