Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Jak si vedel ?

Ale jedine tú dlhú z 206ky, to budeš ako na autodrome... :D:D:D

taku mertovu na zaciatku zatocenu ako vyvrtka na flasu taku mam od svokra ale na auto ju nedam ani bohovi vyzera to ako zigulak z roku 1970:D

keby bola ta kratka odvdacil by som sa /dotycny si moze posediet v aute 30min:aut bez klimatizacie/- srandujem

Odesláno
chcel by som sa opitat

cez vykend mi nejaky vyrastkovia ukradli z auta antenu nema niekto z vas co idete do Piestan nejaku zbytocnu???

Načo anténa pusti CD a máš vystarané :D:D:D:D:D

Odesláno

Nájdeš to ľahko. Pod každým mojim príspevkom je odkaz na stránku kde je Google mapa s vyznačením miesta.

Chlapci, čo sa týka povestnej krabičky tak tentoraz zostane doma. Na minizrazoch ste si mohli pokúpiť čo bolo treba a teraz nedostanete nič. :D

Prihlásené sú iba stálice zrazov takže už majú čo chceli a ako suvenírčeky budú pozornosti od importéra. Tie sa kúpiť nedajú a dostanú ich iba účastníci. Nezabudnem na prvý zraz kde sme rozdávali malé autíčka. Koľko rozžiarených očiek... :D dokonca dva krát lebo niekto po troch hodinách zistil že autíčko i svieti. :D

Odesláno

Cinicman: si to predstavujes jak Hurvinek valku :D

pastorek: inak je treba ak tak v piatok dorazit trochu skor a pomoct s niecim? Medzi 13:00 - 14:00 by som tam vedel byt ak tak :aut

Odesláno
Pán zástupca ľudu... a to sa treba poslušne hlásiť aj na sobotu ??? :myslim

Som mal za to, že sa v sobotu ráno príde, vykešuje pár euro a kalí... :D

V podstate máš pravdu no je dobré ak mám trochu predstavu o počte ľudí.

Qcko, plánujeme príchod do lodenice okolo druhej a budeme všetko chystať, takže ak chceš pomôcť, si vítaný.

... máš sa doma nudiť? :D

[upravil dne 7/6/11 17:36 pastorek]

Odesláno

PASTOREK: dufam že máš zapísanych aj mňa s ocom obaja na vlastnom aute a len na sobotu od rana....teda oco to ma tak na 50% ale rataj s nim pre istotu :)

edit:

už to sem píšem asi 3. krát no furt som nedostal na to odpoveď lebo sa inak ani neukážem, keď nebude pre mňa večer cigánska :-P

[upravil dne 7/6/11 17:12 winco]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...