Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
A nech je nas aj 10, hlavne aby bolo aspon tak dobre ako minuly rok :) ...

Duško neboj sa bude dobre a možno ta aj na jeden nahovorím a zapiť môžeš Kofolou:D:D:D:D:D

Odesláno
A nech je nas aj 10, hlavne aby bolo aspon tak dobre ako minuly rok :) ...

Duško neboj sa bude dobre a možno ta aj na jeden nahovorím a zapiť môžeš Kofolou:D:D:D:D:D

to ma nerozculujte bude lepsie ako minuly rok

Odesláno
jasne ze prideme treba reprezentovat aj stredne slovensko :D

No ale ked chceš reprezentovat tak sa treba aj prihlásit na oreginál prihlasovadle lebo inak budeš bez večere a nebudeš mat kde spinkať. :D:D:D:D:D:D

Odesláno
taky mrkam že se nic neděje , v prihlasovadle nikto , ako to ????

Ale s CZ je nejako málo prihlasených sa bojíte že zase prehráte vo futbale ??????:D:D:D:D:D:papa:papa:papa:papa

Odesláno
kaper: ale sak hadam sa to tu preberie trochu, sak stripterky sa tam len kvoli nam nepohrnu :D:D

Keď ná bude málo tak bude striptíz v poslednej chatke a vyberám vstupné. (na nič iné si už netrúfam) :D

Odesláno

chlapi moc ma to mrzi ale nemozem sa zucastnit :(

mam kopec povinnosti okolo toho vikendu, ja viem, som si to mal zariadit inak ale bohuzial sa neda

ak by som sa uvolnil prisiel by som pozriet aspon v sobotu, ale vazne netusim este

Odesláno

Tak poslušne hlásim, že sme už aj my prihlásení. Vyplnenú tabuľku zašlem až budúci týždeň, lebo mi tam chýba doplniť jeden údaj a to číslo OP. Momentálne som bez OP, lebo ten starý mi prestal platiť a nový ešte nemám. A tešíme sa!:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...