Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 Duplex a Mladší brácha do rodiny

Recommended Posts

Odesláno

Jo dit od tebe bydlim jednu stanici busem prosimtě :D

Je tam u životního prostředí.

Asi si udělam výlet nebo bys me se mohli sejít co? :D

Odesláno

ja ho uz mám taky kdyz nemuzu sehnat to z 607 .... ale mam ho zatim pridelanej zkusebne oboustrankou na pokusným narazniku v garazi ... pujde az na novy auto :)

Odesláno

no drzí :) ale az ho budu davat na auto tak tohle budu vrtat :) oboustrankou to mam jenom abych vedel kam to tam prijde a jak to bude vypadat :) no zatím hledam ... chtel bych naftaka old model 2.1td a cekam az se obevý cervena :D

Odesláno

to bude asi nejlepsí pac se bojim ze kdyz nekde strejchnu ( i ted na seriovým podvozku co mam strejcham pri najezdu k chalupe nebo k nasim.... jinak na novy auto uz mam doma u postele nachystanej Raceland :) ) tak ho urvu kdyz to bude jenom na oboustrance :)

Odesláno

aha ja jak blb hledal u svejch komentu kde sem to napsal :D

jo byli pekny ale videl sem na nich 2 406 s prazskou spz :grr tak sly pryc sice asi budu nakonec kupovat kola ktery ma dneska na upravenejch autech kde kdo ale na 406 sem kanaldekly krom haskyho jeste nevidel :)

[upravil dne 6/6/13 22:23 od Print]

Odesláno

Jasněěě dit u mě je to normalní pokec :D :D

No ja si asi zustanu u poklicí a budu rád .. na chvili.. :D

Jinak StibTo, jo díky, opraveno bohužel překlep, čeština nikdy nebyla moje hobby. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...