mk405 Odesláno 16. únor 2005 Odesláno 16. únor 2005 ahoj máte někdo neony zn. EUFAB, jste spokojeni, jaká je kvalita?, koukal jsem že mají docela good ceny. mk:papa Citovat
mk405 Odesláno 17. únor 2005 Autor Odesláno 17. únor 2005 tak jinak šly by ste do toho? za: externí neon trubice, 2 x 120 cm a 2 x 90 cm, cena: 1850,-Kč Německé značky EUFAB - modré,zelené,červené trafo zabudovane v kazdem neonu. Ke kazdemu neonu je instalacni material (kabelové spony, vázací pásky, šrouby, svorky, klipsy pro trubice a kabely ...) Citovat
Honza Odesláno 18. únor 2005 Odesláno 18. únor 2005 Ja je montuju dost často. Tyhle sady mi choděj na dílnu a reklamací moc neni. Montuju Eufab a Hot Style. Čas od času se nějaká reklamace vyvrbí, ale na počet prodanejch sad to neni tak zlé. Poměr je tak na 8 prodanejch sad je jedna reklamovaná. Citovat
AKCZ Odesláno 24. únor 2005 Odesláno 24. únor 2005 Byl jsem spokojen viz. me foto v infu ac jsem tam mel namontovane jen dve (uz jsem je prodal) .. cena podle me dobra ale kdyz uz tak radeji ledky .. a nejlepe vlastni vyroba Snadna oprava pak rekl bych Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.