podolak2 Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Hej včera jsem pichl předni kolo ( 15\" ) a chci tam dát rezervu (13\" ) kterou tam mám od koupi vozu a nešla mi tam dat ... přes brzdy jsem to tam nemohl narvat :bojim tak sem tam musel hodit zimni kolo (14\") ... Proto se ptám má někdo na 206tce 13tky kola??? a proč to tam mám jako rezervu???... asi budu muset sehnat jedno kolo 14\" nebo 15\":myslim Citovat
mxmen Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 13\" se dávaly na 1.1 sociální verzi se švihadlama Citovat
Cinicman Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Kúp si sadu na opravu defektu a vyhoď rezervu úplne... toť moja rada nad zlato... Citovat
ivanh Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Sada na opravu defektu je dobra vec az do momentu ked pri uhybani debilovi co ti nedal prednost prerezis o obrubnik do boku plasta 3cm dieru, vtedy je lepsia rezerva.... Citovat
ivanh Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Nastastie to bola zimna guma ktoru som minule leto \"dojazdieval\" mala asi 3mm vzorku. Takze som iba urychlil nakup novych letnych. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.