MHS Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 mněním tlumiče a mam menší problém. nemůžu povolit šroub ktery drží tlumič s horním uložením. Do toho otvoru dám 16tku ořech a otacim s celou trubkou. Zkoušel sem to i upnout s hadrou do sveraku ale otaci se to pořád. Poradí nekdo jak to mám z toho dostat? Citovat
Radek P 307 Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 Ahoj, jestli myslíš matku na pístnici, tak jsem měl stejnej problém. Nakonec jsem musel flexou přeříznout pístnici a navařit tam něco, co se zrovna válelo na zemi . Pak už nebyl problém s otáčením a šlo to jako po másle Citovat
MHS Odesláno 2. červen 2011 Autor Odesláno 2. červen 2011 Ahoj, jestli myslíš matku na pístnici, tak jsem měl stejnej problém. Nakonec jsem musel flexou přeříznout pístnici a navařit tam něco, co se zrovna válelo na zemi . Pak už nebyl problém s otáčením a šlo to jako po másle jiny zpusob jak rezani neni? prece to nejak musi jit dolu Citovat
MHS Odesláno 2. červen 2011 Autor Odesláno 2. červen 2011 Jinak kdoby nevěděl tak je to v tom hornim lozisku zhora tam je matice kterou potrebuju povolit abych ten tlumic dostal a vyměnil za novy. [upravil dne 2/6/11 06:00 MHS] Citovat
Radek P 307 Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 ta pístnice je nachromovaná a je tvrdá jako prase. Taky jsem jí utahoval a utahoval, ale pořád se mi protáčela. Možná bude stačit flexou vybrousit dvě plošky a pak to půjde:papa Citovat
Radek P 307 Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 jinak taky existuje přípravek, sada nářadí na montáž tlumičů. Je tam několik nástavců, které pasují na konce pístnic tlumiče, potom jsou tam převlečné nástrčkové klíče a průchzí ráčna. Bohužel se nedoporučuje tuto sadu používat na demontáž tlumičů !!! Citovat
georgegg Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 taky mi to nešlo povolit, a než bych se s tim rozčiloval tak jsem to uříz Citovat
rypak Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 ja to pořešil tak unul do svěraku račna ořech trošku konkoru na to a bylo to Citovat
vochy Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 ja to pořešil tak unul do svěraku račna ořech trošku konkoru na to a bylo to Přesně takhle jsem to udělal taky:super Citovat
Radek P 307 Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 ten svěrák jsem skoro přetrhnul a pořád se mi to protáčelo Citovat
Guest Martin2422 Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 Matica je prilepená takým \"modrým\" lepidlom. Tiež som skúšal sverák a nič, tak som šiel do servisu. Tam chlapík zobral dlhší násadec z gola sady na račni a dlhšie \"blicky\". Račnu nasadil na maticu a blickami chytil chromovú tyčku, blicky a račnu mal voči sebe do tvaru písmena \"V\", oprel si to o podlahu, zatlačil a hotovo. Ani sa netváril že sa namáha, ja som sa natrápil a nič ... Citovat
Pa.vlos Odesláno 5. listopad 2011 Odesláno 5. listopad 2011 Tak už jsem taky musel měnit, jeden tlumič prolínal a uložení KO... najeto 142000km. Jednou jsem taky musel řezat flexou . Teď je hotovo, ale stále nemůžu pochopit, proč tam nebylo možný vymyslet nějakej \"závitovej\" systém, aby nesjíždely prachovky..... Nezbývá, než zase lepit... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.